EDU Days inviterer til freemover-studiemesse

Skrevet af Helle-Lise Ritzau Kaptain - Foto: Pressefoto: EDU - 1. februar 2016 - 13:120 kommentarer
Sofie læste et semester på Michigan State University i 2015 via EDU. Her støtter hun op om skolens football hold.

Den private organisation EDU Danmark, der arrangerer udlandsophold for danske studerende, holder studiemesse i København.

Som CBS-studerende har du gode muligheder for at tage på et udlandsophold i løbet af din uddannelse. CBS har mange udvekslingsaftaler, og fredag 5. februar er der frist i anden ansøgningsrunde for almindelig udveksling.

Hvis du ikke får mulighed for at komme på officiel udveksling med CBS i denne omgang, kan du stadig komme ud i verden - bare som freemover.

På EDU Days studiemesse mandag den 8. februar kan du møde 31 universiteter, hvoraf 19 ifølge EDU også indgår i CBS’ udvekslingsaftaler. Her har du mulighed for at komme på Summer School, læse et semester eller længere.

EDU tilbyder studier i udlandet på 48 anerkendte universiteter og som noget nyt er Regent’s University London, Vrije Universiteit Amsterdam og University of Minnesota kommet på listen.

Europa fylder mere på verdenskortet hos EDU end tidligere, men der er også mulighed for at tage til Australien, Canada, Kina, Malaysia, Mexico, New Zealand, Singapore, USA eller Vietnam.

Du kan læse mere om tilmelding til arrangementet mandag 8. februar kl. 12.30 til 17.30 her. Arrangementet er gratis.