EDU Days nu også med praktik Hong Kong, New York eller Toronto

Skrevet af Michael Jerking, EDU Days - 26. februar 2015 - 8:540 kommentarer
Så er det igen tid til EDU Days.

Vil du i praktik eller på studieophold i udlandet, og fik du ikke en de eftertragtede udvekslingspladser gennem CBS? Så kom til EDU Days og find ud af, hvordan du alligevel kan komme på et relevant udlandsophold.

 

EDU byder inden for til forårets EDU Days messe, hvor studerende kan møde mere end 30 attraktive universiteter fra hele verden – flere af dem er repræsenteret i Top 100 på QS World University Rankings. Du kan også høre om praktikmuligheder i Hong Kong, New York og Toronto.

EDU Days er for alle, der vil til udlandet

EDU Days henvender sig primært til dem, som leder efter en relevant praktikplads eller ønsker at tage ud som freemover på et Study Abroad ophold i udlandet.

Det kan være studerende, der har fået afslag på en af de eftertragtede udvekslingspladser fra CBS, eller dem der er interesseret i andre universiteter, end CBS tilbyder. Det kan også være en studerende, der sidder og ærgrer sig over at have misset ansøgningsfristen for at søge om udveksling. Studerende, der allerede har styr på udlandsopholdet, kan komme og få værdifulde tips til effektiv legatsøgning.

På EDU Days studiemesse i København kan studerende:

  • Møde mere end 30 universiteter fra Asien, Australien, Canada, England, New Zealand og USA
  • Høre om praktikmuligheder i Hong Kong, New York eller Toronto
  • Få tips til succesfuld legatsøgning og øvrig finansiering af opholdet
  • Snakke med andre CBS-studerende, der selv har læst i udlandet

Mød universiteterne før din udveksling

EDU repræsenterer flere af de universiteter, som CBS har udvekslingsaftaler med. På EDU Days, kan de heldige, der allerede har en udvekslingsplads, møde en repræsentant fra det universitet, som de skal tilbringe et halvt eller et helt år på, og dermed blive bedre forberedt.

EDU repræsenterer 45 anerkendte universiteter fra hele verden har de seneste år hjulpet mange CBS-studerende til udlandet. Hjælpen er gratis, og de studerende bliver hjulpet hele vejen igennem processen.

Hvor og hvornår?

EDU Days foregår i år på Niels Brock, Kultorvet 2, København K.

Mandag d. 2/3, kl. 12.30-17.30 (åbent hus). Arrangementet er gratis.

Læs mere på www.edu-days.com

 

Stikord