EDU Days studiemesse kickstarter dine udlandsdrømme

Skrevet af Michael Jerking, EDU Days - 6. februar 2012 - 21:060 kommentarer
EDU er dansk repræsentant for ca. 40 universiteter i Australien, Hong Kong, Kina, Malaysia, Mexico, New Zealand, Singapore og USA.

Overvejer du at tage på udlandsophold i 1-2 semestre som freemover eller læse en hel masteruddannelse i f.eks. USA, Australien, New Zealand, Mexico eller Asien? Så skal du nok på EDU Days.

På EDU Days studiemesse kan du hente inspiration og vejledning i forhold til at planlægge et universitetsophold i udlandet. EDU Days foregår mandag d. 27. februar i Falconer Centret - 2 minutters gang fra CBS Solbjerg Plads.

På messen du kan tage en snak med repræsentanter fra universiteter i USA, Australien, Singapore og New Zealand om dine individuelle studieønsker og –muligheder. Du kan også høre en lang række inspirerende og informative oplæg. I løbet af dagen vil der være oplæg med erfaringer fra bl.a. CBS-studerende, der har været af sted igennem EDU, oplæg om den gode legatsøgning og præsentationer fra de udenlandske universiteter.
Du kan også få hjælp af EDUs vejledere og blive klogere på de mange udlandsmuligheder, der findes som freemover. Alle studerende på CBS inviteres til at komme og suge til sig, spørge løs og lade sig inspirere.

EDU hjælper CBS-freemovere til udlandet
EDU hjælper hvert år mange hundrede studerende af sted til udlandet, hvoraf mange til dagligt studerer på CBS og vælger at tage til udlandet som freemovere med udlandsstipendium. Det kan være studerende, der har fået afslag på en udvekslingsplads, ikke har højt nok snit eller gerne vil til et andet universitet, end CBS kan tilbyde. De studerende kommer hjem med et nyt blik på deres faglighed, forbedrede sprogkundskaber, en masse fantastiske oplevelser og nye venner fra hele verden.

Sasha, der læser Intercultural Marketing Communication, omtaler sit semester på James Cook University sådan her:

- Ikke blot det bedste semester på min uddannelse, men også en af de bedste oplevelser, jeg nogensinde har haft.

Christina fra HA (psyk.) har også haft stort udbytte af sit udlandsophold, og har efter hjemkomst til Danmark konverteret sit semester i udlandet til et studiejob hos Institut for Selskabsledelse:

- Til samtalen spurgte de meget ind til mit semester i Singapore, og jeg tror helt sikkert, at det har haft indflydelse på, at de tilbød mig jobbet.

Læs mere om Christinas oplevelser.

Tid og sted for EDU Days
Mandag d. 27. februar kl. 13-18 (gratis, åbent hus), Radisson BLU Falconer Hotel & Conference Centre, Falkonér Allé 9 (150 m fra CBS, Solbjerg Plads).

Program, tilmelding og konkurrence på: www.edu-danmark.dk/edu-days.