Egmont-CEO er gæst hos CBS Talks

Skrevet af - 3. maj 2016 - 15:370 kommentarer
Der er ofte fuldt hus til CBS Talks arrangementer. Mon ikke også Egmonts CEO, Steffen Kragh, lokker mange til.

Tirsdag den 10. maj 2016 har du mulighed for at møde Steffen Kragh, der er CEO i Egmont, når han kommer til CBS Talks for at tale om en medieverden i konstant forandring og de transformationer, Egmont har gennemgået.

Eventet bliver holdt i Falkoner Biograf, der er ejet af Egmont, hvor der vil blive serveret popcorn og sodavand i ægte biografstemning.  

Steffen Kragh er CEO i Danmarks førende mediekoncern, som ejer Nordisk Film, Egmont Publishing med Euroman og ALT for damerne, Egmont Books, og tilsammen udgør Egmont ca.  6600 ansatte og omsætter for et tocifret milliardbeløb. 

Steffen Kragh er 50 år og har de sidste 15 år brugt sin hverdag på at gøre Egmonts fundament solidt, strategisk og finansielt. Faktisk er både driftsresultatet og egenkapitalen mere end femdoblet i hans regeringstid.

En diskret alfahan

Han er en diskret alfahan, som vil vinde uden at prale. Egmont er en virksomhed med sjæl og kultur. Den består af mennesker, der tænker kreativt og arbejder hårdt for at være Danmarks bedste mediekoncern.

Egmont er en virksomhed, der dyrker de kendte og det spektakulære, men selvom Steffen Kragh ikke pryder virksomhedens egne medier, så er han en kendt karakter i medieverdenen, der beskæftiger sig med disse folk.

Hans præstation består dog i, at tjene penge på de bøger, magasiner, film og Tv-stationer som Egmont ejer. Og han tjener ikke bare penge på dem – han leverer økonomiske resultater, der imponere i en medieverden, hvor andre kæmper for overlevelse.   

Medieverdenen har i det seneste årti oplevet en række digitale ændringer, der senere er kommet øverst på dagsordenen i mange andre industrier. Digitaliseringsbølgen har ramt mange medier hårdt på indtjeningssiden, men ifølge Steffen Kragh, skyldes en stor del af Egmonts succes, at de har tilpasset sig digitaliseringen. 

Et eksempel på denne transformation er Egmonts indgang i e-commerce, hvor de på blot få år har fået en omsætning på en halv milliard, som de regner med vil blive fordoblet i 2016. 

Efter talken vil Egmont byde på øl og sodavand i Falkoner Biografs lounge, hvor der vil være mulighed for at networke med Vice President of Corporate Communications & Public Affairs, Line Aarsland, and Vice President of Corporate HR, Anne-Christine Ahrenkiel samt studentermedhjælpere fra de tre hoveddivisioner i Danmark.  

Du kan tilmelde dig eventen her, hvor du også kan registre dig.

Info 

Mere om Egmont

Egmont er Danmarks førende mediekoncern, som du kender fra biografen, som de ofte ejer - har produceret - er medproducenter - eller har distribueret filmen i landet. Du kender også Egmont fra magasinverdenen, hvor de i Danmark udgiver blade som Euroman, Eurowoman, ALT for damerne, og Her & Nu.

Du har sikkert også stødt på dem, når du læser bøger, hvor de som et af Danmarks største forlag udgiver både børnebøger, undervisningsmateriale og skønlitteratur hos Lindhard og Ringhof.

Eller måske er du stødt på dem, når du har spillet PlayStation, som Nordisk Film distribuere i hele landet? Egmont består af 4 hoveddivisioner; Egmont Publishing, Egmont Books, Nordisk Film og TV2 Norge. Med 6600 ansatte og en tocifret milliardomsætning, er det Danmarks største mediekoncern.