Eksklusiv Champagne og ungarsk vin på programmet hos CBS Wine

Skrevet af Philip Rugh Høy Hansen, philip@cbswine.dk - Foto: Jørn Albertus - 14. oktober 2014 - 8:390 kommentarer
CBS Wine byder på tre vinsmagninger mere i efteråret. Billedet er fra den seneste - vinfestivalen med Laudrup Vine.

Efter en succesfuld Student Wine Festival, er CBS Wine nu klar til at offentliggøre det samlede program for resten af 2014, der til at starte med byder på en ren Champagne-smagning. Der vil også være smagninger for dem, der ikke kender så meget til vin.

Skoleårets anden vinsmagning med CBS Wine bliver en af de mere eksklusive. Der skal nemlig udelukkende smages Champagne fra den unge Champagne-producent, Hatt et Söner.

Med Champagne-elskende Zlatan Ibrahimovic som en del af kundekredsen, har huset tidligt i sin levetid vist, at det kan konkurrere med de største Champagne-producenter på kvalitet og eksklusivitet.

Smagningen vil blive afholdt d. 30. oktober hos Kokkens Vinhus på Frederiksberg af CBS Wines egen Christoffer Kok, som var med til at forhandle aftalen på plads, da Hatt et Söner i sin tid kom til Danmark.

Smagning for dem der vil lære

4. november kommer der en smagning for dem, der måske ikke ved helt så meget om vin – men gerne vil lære! Her holder CBS Wine nemlig Grundskole i vin hos Kjær & Sommerfeldt i indre by.

Eventansvarlig Keota Fischer Christensen siger:

- Vi vil gerne holde en vinsmagning for de nye på CBS, som måske ikke kender så meget til CBS Wine og hvad vi står for. Vi er jo et vinfællesskab for hele CBS – ikke kun dem der ved en masse om vin, men i høj grad også nybegyndere. Dem vil vi gerne holde en smagning for, hvor de kan lære noget om det helt basale ved vin.

Ungarsk vin hos den ungarske ambassadør

Herefter rykker CBS Wine mod Ungarn. Det er måske ikke et land, der umiddelbart associeres med vin af den almene vinforbruger, men ikke desto mindre er det et land med yderst stolte vintraditioner.

Smagningen bliver afholdt d. 20. november i samarbejde med Winezone.dk, som importerer al vinen.

Som en lille prik over i’et bliver smagningen holdt i den ungarske ambassadørs residens. Her vil der være mulighed for at smage vine fra 3-4 forskellige regioner i Ungarn.

Portvinssmagning for de uindviede og indviede

Årets sidste smagning bliver en ren portvinssmagning. Her kan man lære hvad forskellen på en Tawny og en Ruby er, og det vil i høj grad være en smagning, der både bliver interessant for kendere og nybegyndere.

Hvor året sidste smagning bliver holdt og hvilke dato er endnu ikke på plads, men vil kunne findes på CBS Wines Facebook side, eller her på sitet.

Salget af billetter til alle smagningerne kommer som altid til at foregå over CBS Wines Facebook side, hvor de løbende vil blive offentliggjort som de enkelte smagninger nærmer sig. Her vil der ligeledes komme mere information omkring fremtidige smagninger.