Ekspert: Sådan bliver virksomheder mere konkurrencedygtige

Skrevet af Helle-Lise Ritzau Kaptain - Foto: Pressefoto: Volvo Cars - 9. februar 2016 - 14:002 kommentarer
Lone Fønss Schrøder har siden 2013 været bestyrelsesformand i investeringsbanken SAXO Bank og besidder bl.a. i bestyrelserne for Volvo Car Corporation og IKEA.

Fremtidens organisation bygger på digitale strategier. Nu kan du høre en af dansk erhvervslivs mest erfarne lederes bud på, hvordan virksomheder kan gøre sig. CBS Talks byder velkommen til Lone Fønss Schrøder.

Hun er bestyrelsesformand i SAXO Bank, sidder i bestyrelserne for Volvo, IKEA og Schneider Electric, er Senior Advisor for Credit Suisse, medejer af en række digitale teknologi-virksomheder – og nu kan du møde hende på CBS.

Lone Fønss Schrøder er hovedpersonen i CBS Talks første event dette semester. Mandag 22. februar kan du høre hendes bud på fremtidens organisation og selv få mulighed for at deltage i debatten.

Lone Fønss Schrøder fik sin bachelorgrad i jura fra Københavns Universitet og tog derefter en økonomisk master på CBS. Som blot 28-årig blev hun administrerende direktør for luftfartsselskabet Star Air, men da var hun allerede Senior Vice President i A.P. Møller – Mærsk.

Hos CBS Talks vil hun fortælle om sin karriere og den digitale transformation. Erhvervslivets dagsorden kommer i højere grad til at være præget af digitale strategier, som byder på nye forretningsmodeller. Den digitale transformation vil skabe nye muligheder og udfordringer for nutidens etablerede virksomheder, og Lone Fønss Schrøder vil tale om, hvordan virksomheder kan bruge de digitale redskaber til at gøre sig konkurrencedygtige på længere sigt.

CBS Talks planlægger en halv times debat efter oplægget, og derefter vil det være muligt for deltagerne at netværke med Lone Fønss og de øvrige deltagere uden for lokale SP202, der er rammen for arrangementet.

Info 

Fakta:
Lone Fønss Schrøder hos CBS Talks.

Mandag 22. februar kl. 16-18 i lokale SP 202.

Gratis engelsksproget event.

Tilmelding (først til mølle) via registreringslink fra mandag 15. februar.

Kommentarer

Tilmelding til CBS talks Lone Fønss Schrøder 22.02.16

Hvad synes du?

Kære Peter, tilmeld dig via linket. Vi har ikke noget med tilmeldinger at gøre. Jørn, webredaktør.

Hvad synes du?