En dag i karrierens tegn

Skrevet af Maria Jæpelt, Event Coordinator - CBS Office of External Affairs - 26. september 2011 - 22:080 kommentarer

Onsdag d. 5. oktober løber karrieremessen Enlighten Your Career for fjerde gang af stablen. Få tjekket dit CV og mød din kommende arbejdsgiver.
Det er nu fjerde år i træk at CBS Career Center afholder karrieremessen Enlighten Your Career, hvor du som studerende har mulighed for at komme i kontakt med en række spændende virksomheder i et hyggeligt og uformelt forum.

Karrieremesse i afslappede rammer
Nedbidte negle og mørke skjolder under armene er ikke et usædvanligt syn på karrieremesser, som for nogle er en nervepirrende begivenhed. Det kan være vanskeligt at stille de rigtige spørgsmål, når man ikke er klar over, hvad man vil lave og, det kan være en udfordring at stå over for drømmearbejdsgiveren og føle, at nu er det nu. Men Enlighten Your Career er en karrieremesse, hvor der ingen dumme spørgsmål findes, og afslappet dialog er i fokus. Her har du mulighed for at få indsigt i virksomhedernes daglige arbejdsgang og kultur samt få inspiration og vejledning til din karriere. Derudover kan du hos karriererådgivere fra CBS Career Center, Djøf og CA A-kassen få tjekket dit CV.

I år kan du møde repræsentanter fra de virksomheder, hvis logo, du kan se på illustrationen ovenfor.

En karrieremesse for alle
Fællesnævneren for de inviterede virksomheder er deres ønske om at komme i kontakt med CBS´ studerende, men derudover kommer virksomhederne fra mange forskellige industrier og adskiller sig fra hinanden med deres tilbud af jobmuligheder og profil. Enlighten Your Career er derfor lige så meget for dig, der vil arbejde med finansiering og økonomi, som for dig der vil arbejde med marketing eller human ressource.

Stor diversitet i virksomhedstyper og brancher
- Sidste år var de studerende positivt overraskede over diversiteten i virksomhederne, der deltog i Enlighten Your Career. Virksomhederne repræsenterede et større udvalg af forskellige brancher, end det tidligere har været set på CBS . Det er vigtigt for os at gøre de studerende opmærksomme på, at den brede vifte af deltagende virksomheder er her for at komme i kontakt med studerende fra et lige så bredt spektrum af studieretninger, fortæller Bella Lea Buono, karriererådgiver og teamleder hos CBS Career Center.

Hvis du er interesseret i at networke og udvide dine karrieremuligheder, bør du deltage i dette års Enlighten Your Career den 5. oktober. Du kan læse mere om dagen og de deltagende virksomheder på e-campus.dk.

Vi glæder os til at se dig.
 

Relaterede artikler