Er virksomheder så grønne, som de selv synes?

Skrevet af Jørn Albertus - Foto: Some rights reserved by World Economic Forum under Creative Commons License Deed - Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0) - 16. september 2011 - 11:000 kommentarer
Richard Quest fotograferet ved Wold Economic Forum.

Den kendte CNN-studievært Richard Quest er moderator for en spændende paneldebat om bæredygtighed den 22. september. Alle er velkomne til arrangementet, som CNN og CBS er værter for.

Man ser det i snart sagt alle brancher. Bæredygtighed bliver integreret i virksomhedernes forretningsplaner og strategier.

Men er virksomhederne ansvarlige nok? Tager de ansvaret for hele den værdikæde, de er en del af og tager de ansvaret for deres produkter hele vejen igennem disses livscyklus? Hvor ansvarlige skal virksomhederne være, for at kunne sige, at de tager det der bæredygtighed alvorligt?

Det er sådanne spørgsmål, der vil blive diskuteret i et panel af folk fra erhvervslivet og professorer på CBS.

Kom og oplev en spændende debat med den dygtige og underholdende ordstyrer, Richard Quest, fra CNN, som sammen med publikum, nok skal sørge for at udfordre både praktikerne fra erhvervslivet og eksperterne fra den videnskabelige verden.

Arrangementet foregår torsdag den 22. September 2011 fra klokken 15 til 16.30 i SPs01 BG Fonden,Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg.

Tilmelding er nødvendig og foregår her.

Panelet består af
Søren Stig Nielsen, senior direktor og ansvarlig for bæredygtighed hos Maersk Line
Jakob Larsen, Senior Vice President, Sustainability, Vestas
Professor Peter Møllgaard, CBS
Michael K. Rasmussen, Branding- og Marketingsdirektør og medlem af VELUX  Management Group.
Professor Mette Morsing, CBS
Alan Irwin, konstitueret rektor og forskningsdekan, CBS, siger velkommen.