Feel good-aften byder på musik, teater og gode gerninger

Skrevet af Helle-Lise Ritzau Kaptain - 10. februar 2016 - 7:000 kommentarer
Billede fra Dome of Visions ‎opslag i Magic in the Moonlight - Live Bands and Improv Theatre for Building Tomorrow.

CBS Building Tomorrows ambassadører har sammensat en forrygende aften med musik, sang og teater i Dome of Visions på havnekajen ved Den sorte Diamant.

Fredag 19. februar holder CBS Building Tomorrow den allerførste 'Magic in the Moonlight'-koncert i den fantastiske Dome of Visions.

En række kunstnere spiller live, og hvis det ikke er nok til at få dig til at tage ind til havnen en fredag aften, kan du måske lokkes til at være en del af forestillingen, når de dygtige mennesker fra CBS Improv Theatre går på scenen med en "once in a lifetime performance".

Ideen bag Magic in the Moonlight er at bringe talentfulde mennesker sammen på et ganske særligt sted for at dele deres passioner, inspirere hinanden og publikum og få alle til at grine.

Målet for CBS Building Tomorrow er at skaffe 360.000 kroner. Et beløb, der i Uganda gør det muligt at bygge en skole til 325 børn med både sportsareal og andre faciliteter.

Projektet involverer også Ugandas regering, som donerer den jord, skolen skal bygges på, og lokalbefolkningen, som rent fysisk vil deltage I byggeriet.

Det koster 40 kroner pr. næse at deltage i Magic in the Moonlight. Pengene går til at bygge CBS Building Tomorrows egen skole i Uganda.

Læs mere her.

 

 

 

Info 

Fakta:
Building Tomorrow er en non-profit organisation, der stammer fra USA. Den blev i foråret 2013 indført på CBS af to International Business-studerende.

Building Tomorrows vision er at sikre en verden, hvor alle børn og unge, som ønsker at få en uddannelse, har et sikkert, lokalt og permanent sted at modtage undervisning. I USA har konceptet fået stor succes. De har allerede bygget 10-14 skoler i Uganda.

CBS var den første ikke-amerikanske gren af organisationen og det 25. universitet, der deltager i Building Tomorrows netværk.