FLØK fejrer kulturen med festival på Litteraturhaus

Skrevet af Kristoffer Nyegaard - Foto: FLØK Studenterforening - 28. februar 2014 - 11:070 kommentarer
Mon det lykkes Erna og Ært at komme hinanden ved? Få svaret på FLØK's kulturfestival den 20. marts

FLØK Studenterforening fejrer kulturen med tankevækkende teater og festlig musik. Forbered dig på en kultur- og festoplevelse for fulde huse, når vi indbyder til det cyber-romantiske teatersstykke ‘Rescue Me?!’, filosofisk hiphop af Analytikere med Attituder og brasiliansk funk & soul af Quase Carioca.

Aftenens program:

20:15 - 21:15: Rescue me?!

Hverken Erna eller Ært har talt med et andet menneske før. Men da Ært ved et tilfælde flytter ind ved siden af Erna, beslutter de generte unge mennesker sig for at sige hej igen-nem væggen - for det kan vel ikke være så farligt?

Således indleder de et kæresteforhold uden at have set hinanden i virkeligheden. ‘Rescue Me?!’ sætter fokus på virtuel kommunikation, venskab og kærlighed igennem Erna og Ærts forsøg på at komme hinanden ved.

21:30 - 22:00: Analytikere med attituder

Analytikere med attituder fyrer op under dansegulvet med all-time favoritter som ‘Teoretisk til Praktisk’ og ‘Angelsaksiske Herremænd’. Få et indblik i disse hiphop-stjerners dekaden-te og barske virkelighed, når de rapper om damer, guns og modallogik.

22:00 - 23:30 Quase Carioca

Kom ind i varmen og få dig en caipirinha, når vi skruer op for solskin og brasilianske beats. Quase Cariocas holder festen kørende med funk & soul fra Rio De Janeiro.

Sted: Litteraturhaus, Møllegade 7, 2200 København N
Tid: Torsdag d. 20. Marts Kl. 20:00 - 24:00
Pris: 70 kr
Du kan købe billetter gennem Billetto her