FLØK lægger op til fede filosofiske forårs-events

Skrevet af Kristoffer Nyegaard - Foto: Ivan Riordan Boll - 10. februar 2014 - 12:360 kommentarer
'Joust' er en blanding af fægtning med lyssværd, twister og vals - her demonstreret af Kristoffer Nyegaard og Anna Hemmingsen. 'Joust' mesteren ved release-festen på Nexus vinder en biografbillet.

HA- og cand.merc. (fil)-studerende relancerer FLØK Studenterforening med nyt magasin og ambitiøst forårsprogram, der skal (for)føre deres CBS-medstuderende på den filosofiske måde. Kom til release-event på Café Nexus den 21. februar klokken 16.

Hvordan kan filosofi kaste lys over mad, grådighed og selvkontrol? Hvordan udfolder kærlighedsforholdet sig i cyberspace? Og hvorfor skal topledere lære at lege?

Med arrangementer som madklubben ‘Smag på Filosofien’, det cyber-romantisk teaterstykke ‘Rescue Me?! ’ og et virksomhedsbesøg til Lego byder FLØK Studenterforening på et tankevækkende forår, der vil ruske dig ud af dagligdagen og vanetænkingen.

Release-party med digital/analog lyssværd-fægtning
FLØK Studenterforeningens nye magasin, der ikke har noget navn, som blandt andet indeholder en samlet oversigt over arrangementerne, lanceres ved en storslået release-fest på Café Nexus på fredag den 21. februar, hvor du kan tilmelde dig arrangementerne.

Derudover kan du mærke kampens hede med ‘Johann Sebastian Joust’ - et nyskabende digitalt folkespil, bygget på playstation move-teknologien, der har præsteret en revolution inden for digital underholdning.

Til release-festen afholder Studenterforeningen en Joust-konkurrence. Vinderen får to billetter til FLØK-biograf, der afholdes på Cinemateket den 30. maj, hvor vi viser filmen ‘A Perverts Guide to Ideology’.

Lektor Ole Bjerg fra CBS’ Institut for Ledelse, Politik og Filosofi indleder filmen med et foredrag om forholdet mellem finanskrisen, penge og ideologi.

Release-fest og deltagelse i Joust-konkurrencen er gratis - meld dig til på facebook. Like FLØK Studenterforenings Facebook-side og hold dig opdateret om kommende arrangementer.