Forårskoncert for CBS’erne

Skrevet af Charlotte Boyer Chammard, CBS Building Tomorrow - 8. maj 2015 - 7:580 kommentarer
Koncerten er et støttearrangement for Building Tomorrows skolebygninger i Uganda. CBS Building Tomorrow mangler at indsamle 2000 dollars før man kan få bygget sin første skole til 315 afrikanske børn.

Tre CBS-studenterorganisationer er gået sammen om en musikarrangement, hvor man kan danse for studerende i Østafrika i the Dome of Visions..

Studenterorganisationerne Building Tomorrow, CBS Jam og CBS Improv har sammen arrangeret en koncert, som finder sted den 15. maj fra kl. 19 til 23 i et af Københavns mest unikke spillesteder: the Dome of Visions.

CBS Building Tomorrow ønsker at inspirere CBS’ studerende til at investere deres ressourcer, tid og talenter for at give studerende i Østafrika en skolegang.

Spillestedet er en speciel arkitektonisk bygning med fokus på bæredygtighed og innovation. Den ligger lige ved vandet på Søren Kierkegaards Plads i det centrale København.

Aftenens program

19.30 - 20.30 : Osea - et pop- og jazzband, der er på vej frem

20.30 - 21.00 : Et lille improveshow lavet af medlemmer af CBS IMPROV 

21.00- 22.00 : CBS Jam laver jamsession

22.00 - 22.30 : CBS IMPROV fordi vi ikke kan få nok

22.30 - 23.00 : Surprise

Giv andre en chance for skolegang

Building Tomorrow er en non-profit organisation med filantropisk formål, som startede i USA og blev bragt til CBS af to International Business studerende.

I USA har konceptet fået success, og man har allerede fået bygget 20 skoler i Uganda og 11 mere er på vej. CBS-afdelingen er den første internationale afdeling og CBS er det 25. universitet til at deltage i Building Tomorrow netværket.

Building Tomorrows vision er at sikre en verden, hvor alle børn har et trygt, lokalt og permanent sted at kunne gå i skole. Målet er at indsamle de resterende ​2 000 US Dollars, der er nødvendige for at kunne etablere CBS’ første skole, der vil sikre 315 elever en skolegang.

I projektet deltager også Ugandas regering, som donerer landarealer, og den lokale befolkning, som hjælper med at bygge skolerne. Glem ikke at trykke deltag til vores Facebook begivenhed!