Gør livet på CBS federe og vind 10.000 kroner

Skrevet af Helle-Lise Ritzau Kaptain - 26. november 2013 - 16:190 kommentarer

Inden jul skal Academic Books have uddelt 10.000 kroner til en gruppe studerende, som har et projekt, der kan gøre det federe, sjovere, nemmere eller bare bedre at være studerende. Men du skal skynde dig, hvis du vil deltage i konkurrencen.

Har du en fantastisk idé til, hvordan studiemiljøet på CBS kan blive bedre, har du frem til søndag 1. december til at få projektet formuleret og indsendt til Academic Books. Så deltager du til gengæld i konkurrencen om 10.000 herlige kroner.

Academic Books er Danmarks største akademiske boghandel med syv butikker på de største uddannelsessteder i Storkøbenhavn. Det er samtidig et nonprofit-foretagende, hvilket med deres egne ord betyder, at en del af overskuddet ryger fluks tilbage i lommerne på de studerende igen.

- Vi øremærker den del af overskuddet, som ikke bliver brugt til serviceforbedringer og prisnedsættelser, til at give støtte til faglige og sociale initiativer på studiet. Så når du køber dine bøger hos os, støtter du samtidig dit studiemiljø, skriver Academic Books på sin hjemmeside.

Skal CBS vinde i år?
Et af initiativerne er Det Gode Projekt. Her kan du vinde 10.000 kroner til at gøre dit studiemiljø federe - hvis du altså har et godt projekt på hånden.

I forårets konkurrence vandt De Fysioterapeutstuderendes Landsråd - et nyt studenterpolitisk initiativ, der søgte støtte til etablering af organisationen. De øvrige kandidater var Jernhesten, der søgte støtte til indkøb af cykler, som det studenterdrevne cykelværksted ville leje ud til udvekslingsstuderende, samt den nye studenterradio Modem på IT-Universitetet, som søgte støtte til at øge de studerendes interesse i at producere og høre radio ved at hæve kvaliteten.

Om prisen i år skal gå til CBS, afhænger dels af, om CBS’ere indsender et projekt, der bliver udvalgt som et af de tre bedste, dels af hvad de studerende stemmer på. Det er nemlig ikke Academic Books, der træffer den endelige afgørelse, men de studerende selv.

Ansøgningsfristen er søndag 1. december, og afstemningen kommer til at køre fra mandag 9. til 16. december på Academic Books hjemmeside.

 

Info 

Inspiration og ansøgning
Læs mere om Academic Books udlodningsprincipper og find ansøgningskemaet her (download Wordfil).
Når du har udfyldt skemaet, sender du det til marketing@academicbooks.dk . Så er du med kapløbet!
Hvis du vil have lidt inspiration, kan du se filmene nederst på denne side, hvor humanisterne giver deres bud på, hvad de ville gøre med 10.000 kroner.
Læs eventuelt mere om forårets finale og vinderen her.

Krav om dokumentation
Ansøgningenskal vedhæftes et budget for projektet samt et visuelt produkt, der kan anvendes på web (academicbooks.dk, Facebook etc.) til at beskrive projektet (for eksempel et foto, en skitse eller et logo).
Hvis du/I vinder de 10.000 kroner, er du/I forpligtet til at dokumentere projektet ved at sende tekst og foto til Academic Books, når projektet afsluttes, dog senest 1 år efter midlerne er blevet udbetalt.
Kilde: Academic Books' hjemmeside