Google besøger CSE Startup Friday

Skrevet af Martin Justesen, forretningsudvikler ved CSE - Foto: Jørn Albertus - 16. september 2014 - 8:180 kommentarer
Der kan være gang i den ved en Startup Friday hos CSE. Billedet er fra CSE's tidligere lokaler. Dengang hed det en fredagsbar.

På fredag byder CSE velkommen til endnu en sæson Startup Friday. Ved dette traditionsrige  arrangement kan du møde andre studerende med en idé til at gøre tingene bedre og sjovere. Kom og træn dit pitch og få respons på din idé og drik en drink med andre fra iværksættermiljøet på CBS.

Alumni fra CSE, Mathias Linnemann, der i dag er Industry Manager hos Google, vil fortælle om seneste udvikling inden for teknologi og forbrugeradfærd og give et par tips & tricks med på vejen.

CSE byder også på en forfriskning og snacks. Forfriskninger serveres af teams fra Startup Bootcamp, der alle søger flere dygtige folk til deres virksomheder. Så er du god til noget, kom og fortæl de nye virksomheder om det.

Tilmeld dig på Facebook - tag en ven med

Tid og sted

Fredag d. 19. september hos CSE, Porcelænshaven 26, 2. sal

Program

16:00-16:05: CSE og Elance byder velkommen

16:05-16:15: CSE virksomheden "Startup Travels" fortæller om, hvordan de har vækstet deres bruger database

16:15-17:00: CSE-alumni Mathias Linnemann, Industry Manager ved Googlee, fortæller om seneste udvikling inden for teknologi samt forbrugeradfærd og giver et par tips til startups med på vejen

17:00-17:05: Ashoka og Ben & Jerry præsenterer "Join Our Core" og efterlyser de bedste sociale entreprenører i Danmark

17:05-20:00 : Networking! Mød andre studerende og andre folk med gode ideer