Graduate House alligevel ikke i brug efter påske

Skrevet af Bjørn Hyldkrog - Foto: Jørn Albertus - 20. marts 2015 - 13:240 kommentarer
Selv om Graduate House alligevel ikke står klar efter påske, som oprindelig annonceret, så er man nået langt med bygningen, hvor CBS flytter ind så snart som muligt.

Det nye Graduate House kan desværre alligevel ikke åbne for undervisning efter påske som ventet, meddeles det på CBS’ intranet, CBSshare. Direktionen har nu besluttet, at bygningen først åbner for undervisning efter sommer. Men der flyttes ind før.

Der bliver alligevel ingen undervisning i ​Graduate House efter påske som ventet. Det skyldes, at projektets styregruppe konstaterer, at der er stor usikkerhed om, hvorvidt entreprenøren kan holde sin egen reviderede tidsplan.

Først undervisning i Graduate House efter sommer

CBS direktion har derfor besluttet, at der først vil blive planlagt undervisning i Graduate House i efterårssemestret 2015. Skemaet for undervisningen på cand.merc.-linjerne skal derfor nu lægges om for resten af forårssemesteret – igen.

I meddelelsen på CBSshare citeres universitetsdirektør Peter Jonasson Pedersen for at forklare:

”Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke kan bruge undervisningslokalerne i Graduate House, og at vi skal revidere skemaet én gang mere. Selvfølgelig er det til stor gene for både undervisere og studerende, og det lægger pres på administrationen, der igen skal få skemaet til at gå op på bedst mulig vis under svære vilkår.”

CBS’ direktionen vil kort og godt ikke tage chancen med en entreprenør, der ifølge udmeldingen ”gang på gang ikke har kunnet overholde sin egen tidsplan”. Så for at være sikker på, at der ikke kommer flere ændringer og udskydelser, starter undervisningen først i Graduate House efter sommer.

”Det ser på nuværende tidspunkt ikke ud, som om entreprenøren kan holde planen, og så vil vi hellere iværksætte en omplanlægning af undervisningen nu frem for at skulle lave det henover påsken.” forsætter Peter Jonasson Pedersen i udmeldingen på CBSshare.

Revideret skema klar midt i næste uge

Lokaleadministrationen er ifølge udmeldingen allerede i gang med at planlægge undervisningen om igen, og man regner med, at der kan meldes et revideret skema for resten ud midt i uge 13.

Når skemaet ligger klart, vil Lokaleadministrationen sende en mail til de relevante institutter og berørte undervisere, så de har en chance for at komme med indvendinger, hvis du ikke kan levere undervisning på de planlagte tidspunkter.

Først derefter vil det nye skema blive meldt ud til studerende.

Bygningen åbner for alt andet end undervisning

Det er kun selve undervisningen i Graduate House, der udsættes helt til efter sommerferien. Så snart bygningen kan tages i brug, vil der være adgang til alle de andre faciliteter, så som grupperun og lignende, for CBS’ cand.merc.-studerende.

Det forventes ifølge udmeldingen på CBSshare desuden, at de medarbejdere, der skal have kontor i Graduate House, så småt vil kunne begynde at flytte ind sidst i.

Endelig regner man med, at der vil blive afholdt eksamener i bygningen fra slutningen af maj. Frem til uge 22 flyttes eksamener dog til andre lokaler. Her vil Lokaleadministrationen give direkte besked til de berørte.

Alle berørte bliver orienteret direkte

Ligesom ved sidste udmelding om forsinkelse, bliver alle, der påvirkes af beslutningen, orienteret direkte – det gælder de studerende og underviserne på cand.merc., de administrative medarbejdere på cand.merc., IT Supporten, Career Centre, Campus Services og så videre.

Hvis man har brug for at vide mere om skemaomlægningen eller forsinkelsen af Graduate House, kan man henvende sig via e-mail til graduatehouse@cbs.dk.