Hallo Deutschland – CBS setzt die Segel!

Skrevet af Thomas Jessen - Foto: GSS - 16. maj 2013 - 12:250 kommentarer
German Student Society - med segl såvel som sejl... eller logo, om man vil.

Er du tysk, tysktalende eller kan du lide tanken om at arbejde/praktisere i Tyskland? En nystiftet studenterorganisatio, German Student Society er nu på plads for at skabe kontakten, der gør, at CBS-studerende kann sætte sejl mod erhvervslivet sydpå.

Naboen mod syd kalder CBS-studerende
Den nystiftede German Student Society på CBS har som sit centrale punkt for studerende med interesse i tysk kultur at tilbyde et forum, hvor professionelle netværk er ligestillet med uformelle og sociale interaktioner.

GSS inviterer CBS-studerende til at komme i kontakt med interessante medstuderende og øve deres – måske lidt rustne – tysk. Målet er at etablere et netværk af tysktalende CBS-studerende og derudfra bygge et professionelt netværk med forbindelser til tyske virksomheder op.

I samarbejde med lovende selskaber forventer GSS kunne tilbyde interessante events og diskussioner.

Mit besten Grüßen, Team GSS
German Student Society er grundlagt af Jeldrik Gerhard, Max Brink, Thorsten Baumeister, Thomas Jessen og Bosse Rothe. Foreningens initiativtagere forventer at have det første GSS-arrangement på plads til efter sommerferien.

I starten vil det ikke være noget krav, at man skal tilmelde sig som medlem i GSS. Initiativtagerne glæder sig bare til at komme i kontakt med interesserede medstuderende og håber, at disse vil være med til at sprede ordet og like studenterforeningens Facebook-side.


Har man spørgsmål eller gode ideer, eller er man interesseret i at blive aktivt medlem af GSS på CBS, er man velkommen til at kontakte Jeldrik Gerhard via mail på: jege12ac@student.cbs.dk.