Har du en god historie fra årets Folkemøde

Skrevet af Jannick Friis Christensen - Foto: Jørn Albertus - 9. juni 2015 - 14:351 kommentar
Sidste år var CBS ganske massivt til stede ved Folkemødet på Bornholm blandt andet repræsenteret af rektor Per Holten-Andersen med mikrofonen på billedet, og sådan er det også i år.

Eller er du måske selv en god historie? CBS OBSERVER tager den kommende weekend til Folkemødet på Bornholm for blandt andet at dække Specialesalonen. Måske du også laver noget interessant til Folkemødet, som vi kan skrive hjem om?

Ligesom sidste år deltager CBS OBSERVER i folkefest(lighederne), når den nordbornholmske havneby Allinge omdannes til en politisk udgave af Roskilde Festival.

Politik-festivallen – bedre kendt som Folkemødet – finder sted fra den 11. til den 14. juni med 700 arrangører, over 2.600 events og et forventet antal besøgende på små 100.000 fordelt over mødets fire dage.

Så CBS OBSERVER’s rapportere kommer ikke til at kede sig. Ifølge en analyse fra 2014, foretaget af konsulentvirksomheden Operate, handler godt 20 pct. af aktiviteterne om uddannelse og forskning.

Alligevel hører vi meget gerne fra dig, hvis du er CBS’er – studerende eller ansat, og skal med til Folkemødet. Måske du ligger inde med en god historie med CBS-relevans? Måske du er historien?

Det kan også tænkes, at du er travlt optaget med eksaminer og andet arbejde og derfor går glip af årets Folkemøde.

Men så er det godt, at du kan følge med her i din universitetsavis – CBS OBSERVER – som blandt andet kommer til at bringe en artikel om Specialesalonen, hvor studerende præsenterer deres kandidatafhandlinger og på den måde er med til at præge dagsordenen.

Du vil også kunne læse om CBS’ rektor Per Holten-Andersen, når han sammen med repræsentanter fra andre univerister, politikere og journalister debatterer forskeres rolle i samfundsdebatten anno 2015.

Du kan ’tippe’ din historie til undertegnede, Jannick Friis Christensen, på mail eller mobil: 3151 6485.

Kommentarer

SundBySundhed
På folkemødet vil vi som byborgere ikke kun snakke om den sunde by, men vi vil sammen med eksperter og interessenter fra den offentlige og private sektor og fra civilsamfundet som ”Cityzens” arbejde med en konkret udfordring i et LivingCityLab og starte et netværk til at udvikle visonen af en ”liveable” by. En by som ikke kun turister er glæde for – men også byborgerne – dvs. alle os, som jo lever i vores byer. Vi har inviteret interessenter fra den offentlige og private sektor samt civilsamfundet– og inviterer dig som byborger, der gerne vil arbejde aktiv med i sådan et løsningslaboratorium.
Kom og del dine ideer og visioner med ledere og administratorer fra den offentlige (kommuner og regioner) og private sektor (virksonheder, entreprenører, start ups) med byplanlæggere, arkitekter, politikere, folk fra initiaver og NGO’er, grasrødder, cyklister,fodgængere, vinterbadere, sportsudøvere, syge og raske folk, danske og andre, unge og gamle... Kort sagt med alle byborgere og livsnydere, som har ønsker, behov og ideer til et liv i en ”Sund By”, hvad angår helbred, miljø, kultur, fællesskab og nydelse.
SudBySundhed er den første af rækken af LivingCityLabs, som vi arrangerer for at støtte netværsdannelsen for de mange initiativer og tiltag, der arbejder med at finde frem til fremtidens by. I stedet for at holde lange debatter, vil vi LivingCityLabs med hele byen som laboratorium arbejde med konkrete udfordringer for at finde forslag, hvordan vi vil løse dem.
Tid og sted: 13. juni kl. 10-11 i LeadAgency Lounge (Allinge)
arrangører: LivingCityLab, Copenhagen Business School, LeadAgency,
Støttet af Udlodningsmidler 2014 (Uddannelses- og Forskningsministeriet)
https://www.facebook.com/groups/686836158096229/?fref=ts

Hvad synes du?