Har du hvad der skal til for at blive skibsmægler?

Skrevet af Philip Højlund, Shipping Union CBS - Foto: Shipping Union CBS - 9. april 2015 - 12:340 kommentarer
Det er på Solbjerg Plads, tirsdag den 14. april klokken 15:30 i lokale SP113

Shipping Union CBS har inviteret en af de bedste mæglere fra Maersk Broker til gæsteforelæsning om skibsmæglerindustrien. Arrangementet den 14. april er åben for alle tilmeldte studerende.

Efter en veloverstået social event på Nexus med det nye brætspil KLASK bag sig har Shipping Union CBS nu trukket i arbejdstøjet og inviteret til foreningens første akademiske event. Det bliver på tirsdag den 14. april på Solbjerg Plads.

Det drejer sig om en gæsteforelæsning med Maersk Broker som afsender, idet man herfra har stillet Kasper Holm-Hemmingsen til rådighed.

Gæsteforelæseren har Director – Head of Container Sale & Purchase som titel og har arbejdet i skibsmæglerindustrien i over 10 år. Han bliver efter sigende betragtet som en af bedste mæglere hos Maersk Broker af hans kollegaer.

Indblik i industrien og karrieremulighederne

Kasper Holm-Hemmingsen vil give en overordnet introduktion til industrien, snakke om nuværende tendenser indenfor container-segmentet, og hvad det vil sige at være en god skibsmægler.

- Vi er beærede over og glade for at kunne præsentere sådan en talentfuld fyr, som vores første gæsteforelæser, siger Kevin Chen, Præsident af Shipping Union CBS og påpeger:

- Kasper er en af de yngste direktører i firmaet, hvilket indikerer hans dybe forståelse for industrien

Ud over forelæsningen, der rundes af med en ’Q&A-session’, vil der blive præsenteret jobmuligheder ved arrangementet.

Åbent for alle, ikke kun shipping-studerende

Nævneværdigt ved denne gæsteforelæsning er, at der vil blive tilbudt pladser til studerende, der ikke læser BSc Shipping eller tager MSc maritime valgfag. Disse pladser vil blive udbudt via først-til-mølle princippet via Facebook-eventen.

Læs mere om eventen på Solbjerg Plads tirsdag den 14. april – nærmere betegnet klokken 15:30 i lokale SP113 – og tilmeld dig via dette link.

Shipping Union CBS er en studenterforening for BSc International Shipping and Trade samt MSc studerende, som har maritime valgfag. Hvis du kunne tænke dig at blive medlem af vores netværk, så kontakt os på info@shippingunioncbs.dk.

14. april 2015 - 15:30