IB Case Competition ligger lige rundt om hjørnet

Skrevet af - Foto: Philip Høpner - 14. april 2016 - 10:380 kommentarer
Den ny IB Case Competition adskiller sig fra den CBS Case Competition ved kun at være intern på studiet. Der er dog også lighedspunkter. IBCC holder også arrangementer, der er åbent for alle.

Case competition er efterhånden et udbredt fænomen på CBS, og slutningen af april byder på en af de mere eksklusive af slagsen – det er nemlig kun studerende på International Business som kan deltage, men alle kan komme og se finalen. 

Onsdag i uge 17 lyder startskuddet til BSc in International Business’ egen case competition (IBCC), hvor det er de IB-studerendes tur til at vise, hvordan man bedst muligt anvender teorien, når det virkelig gælder og topledere fra erhvervslivet kigger på med kritiske øjne.

Arrangørerne bag IBCC har lagt sig i selen for ikke bare at stable en fed case competition på benene, men også at arrangere diverse relevante workshops i ugerne op til konkurrencen.

De bryster sig af at stå bag IB’s største sociale arrangement, som kulminerer i et stort finaleshow på Skt. Petri Hotel fredag d. 29. april.

Kamp under virkelighedstro arbejdsforhold

Det bliver dog ingen dans på roser at nå scenen på Skt. Petri. Ikke nok med at man skal op imod et felt af dygtige medstuderende, der vil også være ekstra udfordringer i form af tidspres og mangelfuld information – en imitation af arbejdsforholdene ude i det virkelige erhvervsliv.

Men rygtet vil, at det er besværet værd, for case competition er en god måde at prøve de teoretiske kræfter af op imod praksis og samtidig få kyndige kommentarer med på vejen, og så kan man måske få lov at give sine medstuderende et kærligt baghjul.

Så hvis man som IB studerende har lyst til at se, om man egentlig har lært noget af de mange sider, man har bladret sig igennem over de seneste semestre, er det bare at skynde sig at finde et par venner og melde sig til – det gør man her

Hvis man derimod bare er lidt nysgerrig på, hvad der helt præcist kommer til at ske, og hvilke arrangementer der er åbne for offentligheden, er der meget mere at lære på deres hjemmeside og konkurrencens Facebook-side