IBP Union blæser til valg-debat på CBS

Skrevet af Mia Mathilde Hansen - 13. april 2015 - 14:040 kommentarer

Er du i tvivl om, hvor du skal sætte dit kryds til næste Folketingsvalg? Og har du lyst til at møde politikere og tænketanke med relevante spørgsmål i øjenhøjde? Så har du nu muligheden for at deltage gratis i en offentlig debat på CBS om Danmarks økonomiske fremtid.

 

Valgtrommerne buldrer i mediejunglen, gadebillederne og over kaffebordene i stuerne i de danske hjem – Folketingsvalget er snart over os.

Clement Kjergaard styrer slagets gang

Netop derfor, har IBP Union, fagforeningen for studerende inden for International Business and Politics på CBS, valgt at sætte fokus på de emner, der ligger borgerne – også de studerende af slagsen – på sinde.

Studenterforeningen inviterer derfor alle interesserede studerende på CBS til at deltage i en åben paneldebat om Danmarks økonomiske fremtid, endda med Clement Kjersgaard som ordstyrer og indpisker.

Blandt de deltagende debattører er Martin Ågerup fra tænketanken CEPOS, Jakob Engel-Schmidt fra Venstre, Erik Bjørsted fra tænketanken AE og  Astrid Krag fra Socialdemokraterne.

Med en så prominent liste af førende tænketanke og partier er banen kridtet op til en begivenhedsrig eftermiddag, fyldt med informative drøftelser.

Tid, sted og alt det andet

IBP Union præsenterer igennem arrangementet en enestående mulighed for at få et større indblik og forståelse for, hvilken retning velfærdssamfundet kan tage efter folketingsvalget 2015

Man kan måske endda blive klogere på, hvor krydses skal sættes næste gang.

Arrangementet finder sted på Solbjerg Plads i lokale SPs01, tirsdag den 28. april klokken 17.30-18.45.

Programmet, som foreningen har stykket sammen til lejligheden, lyder:

17.30-17.40: Præsentation af panelet
17.40-18.30: Debat
18.30-18.45: Spørgsmål fra salen

Alle studerende er som sagt velkomne. Det kræver bare, at du tilmelder sig arrangementet på IBP Unions Facebookside, hvor du også kan læse meget mere om eventen og de andre tilbud, IBP Union har at byde på.

28. april 2015 - 17:30