International Debate CBS inviterer til Start Up

Skrevet af Lea Gerhard Porsmose Hansen - Foto: International Debate CBS - 18. februar 2015 - 10:520 kommentarer
ID-CBS' start up-arrangement løber fra 17-19.15 i Dalgas Haves centrale auditorium torsdag den 19. februar.

Torsdag aften den 19. februar bliver kreativiteten prøvet af, når International Debate CBS afholder Start Up Meeting 2015 og inviterer de studerende til at få medbestemmelse på semesterets program.

International Debate CBS (ID-CBS) er for dem, der interesserer sig for internationale affærer og erhvervslivet set på globalt plan. De findes, og argumenterne flyder i lind strøm, når studenterinitiativet afholder deres debat-arrangementer. 

På torsdag får også medbestemmelsen frit spil, når ID-CBS inviterer til deres Start Up Meeting 2015. Her vil der være rig mulighed for at få en finger med i spillet, når der bliver planlagt semester-aktiviteter samt prøvet kræfter med event-planlægning.

Hvis man vil have hele hånden med, får man derudover mulighed for at blive en del af holdet bag International Debate CBS.

Her kan man i samarbejde med andre engagerede CBS-studerende planlægge de mange forskellige aktiviteter i organisationen, som for eksempel studieture, paneldebatter og møder med ambassadører.

Start up-arrangementet løber fra 17-19.15 i Dalgas Haves centrale auditorium. Du kan læse mere om det på ID-CBS’ Facebook-eventside