Iværksættere i servicebranchen

Skrevet af Robin - 11. juni 2014 - 14:281 kommentar

Ikke alle danske iværksættere tænker på sociale medier, apps, it og Silicon Valley. Servicebranchen har plads til innovative iværksættervirksomheder, og der findes allerede en lille gruppe interessante startups med fokus på at servicere andre virksomheder.

Jeg har tidligere skrevet om spændet mellem kunst og iværksætteri, og der er rigtig mange andre forretningsområder med plads til innovation og nye iværksætterprojekter.

Servicebranchen er kæmpestor i Danmark, og der findes en masse spændende virksomheder, som leverer nye, simple løsninger for virksomheder indenfor service. Her er tre af dem.

Tjenerteamet

Tjenerteamet rykker ud med velklædte, professionelle tjenere til alle typer events.

Tjenerne har forskellige uniformer, som passer til en lang række type events, og teamet kan både håndtere galla, firmafest og private arrangementer.

tjenerteamet.dk

Statusholdet

Statusholdet rykker ud, når butikker skal lave statusoptælling af deres varer.

Med et erfarent og dedikeret team, klares statusoptællingen hurtigt og grundigt, og butikkens medarbejdere slipper for det lidt kedsommelige arbejde.

statusholdet.dk

Bargruppen

Bargruppen stiller en simpel og stilren cocktailbar op til små og store arrangementer.

De leverer alt, hvad man behøver for at afholde en reception eller en firmafest. Bargruppen stiller op med dygtige cocktailbartendere, alkohol, is og glas.

bargruppen.dk

Kommentarer

Ja servicefaget forsvinder aldrig & fedt at se hvor mange der køre en sund forretning på specielle niche fag :)

Hvad synes du?