Iværksætteri i det robotbaserede samfund

Skrevet af Jørn Albertus - Foto: © Dominique Bonnet | Dreamstime.com - 17. februar 2016 - 14:530 kommentarer
Robotten Asimo, der sidste år besøgte Danmark er et udviklingsprojekt, som japanske Honda står for. Det er meningen, at den skal kunne bruges til hjemmepleje hen ad vejen. Foreløbig kan den spille fodbold, løbe og servere kaffe med mere.

Robotter kan mere og mere og de fylder mere og mere i vores hverdag. Kom til arrangement hos CBS' Entrepreneurship Platform og IDA og bliv klogere på, hvordan robotteknologi får betydning for fremtidens forretningsmodeller.

Man kan fjerndiagnosticere med dem og operere på distancen. I fremstillingserhvervene bruges de mere og mere og selv vores hjem har de invaderet som støvsugere og græsslåmaskiner. Robotterne er over os.

Så er du en af dem - og det er jo ikke utænkeligt blandt CBS OBSERVERs læsere, hvoraf mange er studerende - der skal beskæftige sig med forretningsmodeller og teknologi i fremtiden, så holder CBS Entrepreneurship Platform sammen med IDA et arrangement om robotiseringen af samfundet.

Arrangementet, der på engelsk hedder ”The Future of Robot-based Entrepreneurship” finder sted i SPs03 Novo Nordisk Auditoriet på Solbjerg Plads den 16. marts kl. 14-16. Det er ifølge arrangørerne tværvidenskabeligt, og du kan møde folk både fra it-branchen, ingeniørverdenen og selvfølgelig CBS.

Bag arrangementet står CBS' Entrepreneurship Platform og ingeniørforeningen IDA.

Du kan se programmet her, hvor du også kan tilmelde dig

Det er gratis at deltage, men der er et no-show fee hvis du ikke dukker op, eller hvis du framelder dig igen efter den 10. marts.