Iværksætterne klar til det årlige investor-puslespil

Skrevet af Helle-Lise Ritzau Kaptain - Foto: Dreamstime - 23. marts 2016 - 9:000 kommentarer
På CSE Investor Day gælder det for de unge iværksættere om at finde lige præcis den investor, der er det rigtige match for start up-virksomheden.

'CSE Investor Day & the Final Go Grow pitches' efter påske er åbent for alle. Sammen med iværksætterne og investorerne kan du få chancen for at se lovende start up'ere prøve at "sælge" deres ideer i håbet om støtte til deres fremtidige vækst.

Når dørene onsdag 30. marts kl. 14 slår op til Ovnhallen i Porcelænshaven, står iværksættere fra CBS’ Copenhagen School of Entrepreneurships netværk og Go Grow deltagerne klar til at præsentere deres ideer for mulige investorer. Det er ’CSE Investor Day & the Final Go Grow pitches’.

CSE’s vækstprogram Go Grow, der er finansieret af Industriens Fond, støtter CBS’ startup-virksomheder med erfarne mentorer inden for innovation og den nyeste viden inden for international handel.

Konceptet for onsdagen efter påske er, at håbefulde iværksættere har mulighed for at promovere deres ideer og skabe interesse for investering. Men man behøver ikke at være iværksætter, for at dagen kunne være interessant.

Som studerende på CBS bliver man ofte fortalt, at netværk er essentielt. Derfor afrundes dagen mellem 17.15 og 19 med ’networking’.

Arrangementet er åbent for alle - bare husk at tilmelde dig. Læs mere her på CBS.dk og tilmeld dig her.