Kom og bliv inspireret til CBS Career Fair

Skrevet af Iben Kjær Larsen, CBS Career Center - 1. februar 2016 - 10:242 kommentarer

Nu nærmer tiden sig for årets første Career Fair! Onsdag d.10. februar fra 10:00-16:00 står 50 alsidige virksomheder klar til at tale med dig på Solbjerg Plads. Her får du muligheden for at netværke med virksomheder og skabe værdifulde relationer til potentielle fremtidige arbejdsgivere.

Messen er for alle uanset studieretning, uddannelsesniveau og erhvervserfaring. Dagen giver dig en unik mulighed for at indgå i interessante dialoger med repræsentanter fra virksomheder i forskellige brancher. Udnyt lejligheden til at få indblik i dine karrieremuligheder og spor dig ind på din drømmekarriere!

Du kan få indsigt i fremtidige studiejobs, praktiksteder, graduate stillinger og fuldtidsjobs. Derudover tilbydes du at deltage i virksomhedspræsentationer og karriereseminarer med det formål at give dig indsigt i dine karrieremuligheder og ruste dig til dialogen med virksomhederne på dagen.

Kom afsted!

Der er ingen grund til at blive hjemme, når karrieremessen finder sted. CBS studerende Louise Schou Niemann fra cand.merc.(kom) på 4. semester fortæller, hvad hendes udbytte var:

- Jeg har tidligere været til Career Fair og skabt rigtig god kontakt til mulige kommende arbejdsgivere. Jeg synes, at det er en rigtig god mulighed for at netværke med forskellige virksomheder, høre hvad de efterspørger og få viden om mine fremtidige muligheder.

Messen er både mulighedsgivende og netværksskabende. Derudover kan du blive klogere på, hvad du vil med din karriere. Du får i år også mulighed for at bearbejde dit udbytte fra messen efterfølgende. CBS Career Centre tilbyder udvidet speedrådgivning torsdag d.11. februar fra 9:00-12:00 i SP.DS.26. Her vil Career Centrets rådgivere være til stede som opfølgning på Career Fair, herunder f.eks. CV feedback og spørgsmål til next step.

God forberedelse forbedrer dit udbytte - kom til Career Fair Warm Up

For at optimere dit udbytte på messedagen er det vigtig, at du forbereder dig grundigt. Virksomhederne mener, at de får de bedste indtryk af de velforberedte studerende,. Det virker seriøst og professionelt at have gjort sit hjemmearbejde, og det efterlader et indtryk af interesse for virksomheden.

Du kan f.eks. forberede dig ved at lave en plan for, hvilke virksomheder du vil tale med, og hvilke spørgsmål du vil stille dem, samt hvilke karriereseminarer og virksomhedspræsentationer du vil deltage i. I vores Career Fair brochure kan du få et overblik over de tilbud, der er på dagen og over alle de 50 virksomhedsstande, samt hvilke profiler virksomhederne efterspørger.

Som et nyt koncept i år introducerer CBS Career Centre desuden ”Career Fair Warm Up” den 3. februar. Ved dette seminar får du inspiration og vejledning til, hvordan du kan forberede dig til messedagen d.10. februar. Læs mere om seminaret og tilmeld dig

Karriereseminarer giver inspiration

Deltag i interessante karriereseminarer og få faglig inspiration på udvalgte karriererelaterede emner. Hør f.eks. om, hvordan du på messedagen henvender dig og indgår i dialog med de virksomheder, du er nysgerrig på, og hvilken betydning netværk har for din karriere.

Få også faglig inspiration til CV og ansøgning. Når messedagen er slut, har du stadig rig mulighed for at få inspiration til, hvordan du kan styrke din fremtidige karriere. CBS Career Centre tilbyder året rundt mange forskellige seminarer og workshops. Se eventkalenderen her.

Få indblik i virksomhederne

Opsøg også messens spændende virksomhedspræsentationer. Virksomhederne er der for din skyld, og er klar til at fortælle dig, hvilke muligheder du har hos dem. Her får du en enestående mulighed for at høre om flere forskellige virksomheder og få sat ansigt på deres medarbejdere.

Du kan blandt andet få indblik i arbejdsmarkedet, de ansattes arbejdsopgaver, forskellige brancher og arbejdsmiljøer. Virksomhedspræsentationerne kan give dig afklaring om, hvilken karrierevej du ønsker i fremtiden og herigennem spore dig ind på dine muligheder og interesser. Benyt desuden præsentationerne som anledning til at opsøge virksomhederne ved deres stand og stil dem spørgsmål med udgangspunkt i præsentationerne. Herved viser du interesse og engagement for den specifikke virksomhed.

Tilmelding

Invester i din fremtid ved at deltage i dette forårs Career Fair. Tilmeld dig her! 

Vi glæder os til at se dig!

Kommentarer

kan ikke tilmelde mig karrieremessen 10 februar -linket virker ikke ?

Hvad synes du?

Jeg har rettet linket nu. Jørn, webredaktør

Hvad synes du?