Kom og vær med i CBS Sport Day

Skrevet af Mette Roed-Kristiansen - 26. januar 2015 - 18:460 kommentarer
På sportsdagen kan du møde andre frivillige som dem på billedet, og du kan selv blive frivillig.

CBS Sport inviterer alle interesserede til Solbjerg Plads, hvor du har mulighed for at stille alverdens spørgsmål til klubbens medlemmer. Der er muligheder for at blive medlem i flere sportsgrene.5. Februar 9-15 på Solbjerg Plads

Du kan få en snak med CBS Sports frivillige, som kan fortælle dig en masse om, hvad det vil sige at være frivillig i CBS Sport, ligesom du kan høre mere om, hvilke frivillige CBS Sport søger i øjeblikket.

Det kan både være managere, koordinatorer og lignende til events, men også permanente frivillige til de forskellige sportsgrene i form af trænere og sportsansvarlige.

Der vil være specifikke frivilligopslag på dagen, så du kan finde det frivilligjob, som passer til dig.

Campus Relay og Dodgeball er de to events CBS Sport afholder i foråret 2015. Hvis du gerne vil være en del af teamet bag eventet, eller blot vil hjælpe til på selve dagen, så kom og forhør dig om mulighederne.

Åbent for nye medlemmer og try-outs i herrefodbold

Flere af CBS Sports sportsgrene er stadig åbne for nye medlemmer. Det drejer sig om tennis, floorball, skaterhockey, rugby, samt håndbold herrer. Så hvis du brænder for en af disse sportsgrene så kom og få en snak med medlemmerne eller sportsansvarlige til CBS Sport Day.

Fodboldherrerne holder try-outs i midten af februar for at styrke deres førstetrup, og spillere som kan bidrage signifikant til niveauet vil kunne få en plads i truppen.

Tilmelding til try-outs sker ved mail til football-try-outs@cbssport.dk inden den 8. februar.

Fodbolddamerne er ligeledes åbne for nye spillere, som kan bidrage signifikant til at styrke truppen. Der holdes ingen officielle try-outs, men interesserede kan sende en mail til jeppes@gmail.com.

Trænere søges

Flere af CBS Sports sportsgrene er også på udkig efter nye trænere eller frivillige, blandt andet håndbold, som søger trænere til næste sæson.

Hvis du har en håndboldtræner gemt i maven eller du har spørgsmål, så kom til CBS Sport Day, kontakt handball@cbssport.dk eller ring til håndbold ansvarlig Anna Pors på tlf. 28264104.

Så mød op på til CBS Sport Day den 5. februar, hvor CBS Sport står klar til at besvare spørgsmål. Sluch-ice maskinen vil være tændt hele dagen - så kom og få en hyggelig snak med medlemmer og frivillige og bliv en del af de mest aktive på CBS.

Du kan læse meget mere om CBS Sport, deres sportsgrene og hvad det vil sige at være frivillig på www.cbssport.dk.