Kom på sommerskole i Beijing

Skrevet af Frederik Hove Christiansen - Foto: Gabriele Battaglia via Wikimedia Commons - 15. marts 2016 - 15:210 kommentarer
De syv studiepladser er på Renmin University, der har til huse i denne imponerende bygning.

Rejsemålet hedder Kina, Beijing og til juli udbyder Copenhagen Business Confucius Institute (CBCI) ved CBS 7 legatpladser, til et 4-ugers sommerskoleprogram på Renmin University.

Er motivationen der – så søg

Eneste krav er, at du skal være studerende på CBS, mellem 18-30 år og at du sender din motiverede ansøgning inden deadline, som er den 21. marts.

Om du har besøgt Kina et hav af gange, eller taler flydende mandarin er ligegyldigt.

Hvis du har motivationen til at tilbringe din sommer på en anderledes måde, end du er vant til, samtidig med at du er på udkig efter nye kulturelle oplevelser, kan det kun anbefales at søge.

Fagene som udbydes på sommerskoleprogrammet er mange og der er derfor også mulighed for dig som ikke taler kinesisk, at læse en række engelsksprogede ledelses- og business-fag.

CBS’er havde en fed oplevelse

Det er ikke første gang, at CBCI udbyder legatpladser til Renmin universitet i Beijing. Sidste år var Oliver Emil Andersen, som til dagligt læser Asian Study Program på 4. semester afsted, og han ville nødig være foruden de oplevelser, som han fik med derfra.

- Turen har virkelig været en øjenåbner på både det kulturelle, sociale og faglige aspekt, siger han. 

Selvom Oliver til dagligt læser asiatiske studier, og dermed har en dyb indsigt i kinesisk kultur, så anbefaler han stadig alle at søge:

- Jeg anbefaler også folk, som måske ikke har lige så specifik viden om Kina at søge. Det vigtigste er egentlig bare at du er villig til at lære en ny kultur at kende og så er det selvfølgelig også essentielt at være åben over for nye mennesker, hvis du vil have mest muligt ud af det.

Hvilke kurser, som tilbydes på det internationale sommerskoleprogram kan du se ved at trykke her.

Hvordan du får mulighed for at blive en del af programmet kan du se via CBS’ hjemmeside eller CBCI’s facebookside.