Kom til 'Go Grow' konference om vækst i start-ups

Skrevet af - Foto: © Devy | Dreamstime.com - 25. maj 2016 - 12:480 kommentarer

Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE) og Industriens Fond inviterer til konference onsdag den 8. juni. Konferencen markerer afslutningen på årets ’Go Grow’-forløb, som understøtter international vækst i diverse start-ups.

De sidste 3 år har Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE) og Industriens Fond stået bag iværksætterforløbet ’Go Grow’. Forløbene hjælper hvert år forskellige start-ups med at opnå international vækst.

Årets forløb er lakker mod enden, og holdet bag har samlet de 3 års resultater i bogen ’The Handbook on Enabling Accelerated Growth’.

I forbindelse med bogen inviterer CSE og Industriens Fond til konference. På konferencen vil resultaterne fra bogen blive præsenteret på forskellige interaktive måder med blandt andet historiefortælling og case-studies.  

Det hele sker på onsdag den 8. juni i Ovnhallen i Porcelænshaven fra klokken 13 til 17.

Ud over præsentationen af bogen er konferencen også en mulighed for at tilhørerne kan få blik bag kulisserne i CSE og se, hvordan iværksætteri ser ud set fra et facilitator-synspunkt.

CSE håber, at deltageren vil gå fra konferencen med en bedre forståelse af ting som vækst i start-ups samt samspillet mellem iværksætteri og undervisning.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet grundet et begrænset antal pladser. Læs mere i det fulde program og tilmeld dig ved at følge linket: https://go-grow.eventbrite.com/.

Læs mere om Go Grow-foløbet på deres hjemmeside: http://go-grow.dk/