Kom til konference om Health Tech

Skrevet af Lena Azimi - 26. august 2015 - 15:330 kommentarer
Nikolaj Sonne kendt fra DR-programmet, So ein Ding, ved en masse om it og holder åbningstalen.

Hvad kan Health Tech lære fra IT-brancen? Og hvilken rolle vil entreprenørerne spille i fremtiden af et innovativt Health Tech marked? Disse er blot nogle af de spørgsmål, som konferencen vil forsøge at besvare.

Fredag 18/09 kl. 9-13 holder CBS Entrepreneurship Platform en konference med fokus på “ Health Tech” med efterfølgende reception i Kilen KS 43.

Health Tech udgør et af samfundets største potentialer for at generere enorme velfærdsgevinster. Health Tech kan levere nye og innovative løsninger på mange af vores eksisterende problemstillinger og derudover gøre os i stand til at imødekomme fremtidige efterspørgsel på løsninger i sundhedssektoren.

Tilmelding

Du tilmelder dig her http://www.tilmeld.dk/Healthtech15/about-the-conference.html

Info 

CBS Entrepreurship Platform

Det er CBS' strategiske tværgående samarbejde om innovation og iværksætteri, CBS Entrepreneurship Platform, der er vært ved og arrangerer konferencen. Læs mere her: http://www.cbs.dk/viden-samfundet/business-in-society/entrepreneurship

Platformen har etableret et advisory board, der består af henholdsvis: Jørgen Bardenfleth, der varetager han en række bestyrelsesposter bl.a. Accelerace, Symbion, Lyngsoe Systems, Arkitema, Copenhagen Healttech Cluster og Iværksætterpilotordningen . Kirsten Drejer, CEO og stifter af Symphogen. Anders Hoffmann, vicedirektør i Erhvervsstyrelsen. Jørgen Bardenfleth deltager med et oplæg på dagen.