Kom til seminar om at lave kreative start-ups

Skrevet af Mark Eriksen, CBS Film - 27. april 2015 - 14:400 kommentarer

CBSFilm og CBS Entrepreneurship Platform slår onsdag den 6. maj dørene op til et spændende seminar, om at starte op som selvstændig i en kreativ branche.

For hvordan gør man egentlig det i sådan et dynamisk og usikkert marked? Og hvordan navigerer man sig igennem de mange problemer, der mødes, når man balancerer mellem forretning og kunst? Vi vil prøve at finde ind til kernen af disse spørgsmål ved at præsentere historier fra forskellige kreative producere, som har haft succes med at starte deres eget firma.

Bullitt Film blev startet op af Vibeke Vogel og Elise Lund Larsen i 2007. Bullitt Film er et Københavns-baseret produktionsselskab med vægt på at skabe ægte film, drevet af lysten til at dele vigtige historier med publikum i Danmark og internationalt.

Nitrat Film er ejet af Michael Bille Frandsen, som blev uddannet filmproducer fra Den Danske Filmskole i 1997. Efter dette arbejdede han i 7 år som producer for DRs TV-drama afdeling, inden han stiftede sit eget firma. Nitrat Film producerer fiction spillefilm og TV-serier. De har bl.a. co-produceret Max Pinlig 3 med Asta Film og er i øjeblikket i gang med at co-producere TV-serien Badehotellet med SF Film Production og Thorsboe & Lundblad. Nitrat Film har flere andre projekter under udvikling og har haft et længere varigt samarbejde med både SF Film og TV2 Darnmark.

Søren Friis Møller, adjunkt ved Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på CBS, vil åbne seminaret og moderere den afsluttende spørgsmål/svar session.

Program

15.00-15.20         Introduktion af Søren Friis Møller

15.20-16.00         Vibeke Vogel, Bullitt Film

16.00-16.40         Michael Bille Frandsen, Nitrat Film

16.40-17.00         Q & A

17.00-??.??         Reception
 

Arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet og foregår på facebook-eventet