Kom til tysker-smagning med CBS Wine

Skrevet af Jannike Munkholm, jannike@cbswine.dk - Foto: © Travelpeter | Dreamstime.com - Weyher - 1. april 2015 - 9:330 kommentarer
Vin fra smukke tyske vinmarker kan sagtens hamle op med vin fra andre lande.

Efter en vellykket Fundraiser fest på Butchers, tager CBS Wine hul på næste vinsmagning, der finder sted den 16. april.

Uret er sat frem til sommertid og foråret er for alvor på vej til de studerende på CBS. Dette vil CBS Wine gerne fejre, og vi inviterer derfor, sammen med sommelier Rasmus Vejbæk-Zerr, til en smagning af tyske kvalitetsvine i eksklusive omgivelser i Hellerup.

Deltagere vil blive taget på en lærerig rejse i hver eneste flaske, og vil blive præsenteret for tyske udgaver af klassiske druer som for eksempel pinot noir, der uden problemer kan matche de kendte og populære varianter uden for Tyskland. Der vil efter smagningen være mulighed for at købe vinene, hvis man vil have en del af oplevelsen med hjem.

- Tyske vine har været igennem en voldsom udvikling i de seneste år, og har hentet inspiration fra både Californien og New Zealand, hvilket gør dem et endnu mere interessant marked at undersøge. Rasmus Vejbæk-Zerr vil præsentere os for en ny generation af tysk rødvin og hvidvin, og med sin baggrund som sommelier og købmand i et velassorteret supermarked, så ved han hvad han snakker om. Det kan kun blive interessant, siger arrangør af smagningen, Jeppe Clemensen. 

Smagningen finder sted den 16. april kl. 17.30 på Rotunden i Hellerup. Smagningen vil vare ca. 2 timer og inkludere Rotundens egne snacks og delikatesser. Billetterne koster 200 kroner stykket, og vil blive sat til salg onsdag den 1. april via CBS Wines Facebook side.