Konsulent-konkurrence med finale i Brasilien

Skrevet af Lars Krøldrup - Foto: KPMG - 13. november 2013 - 13:030 kommentarer

Revisions- og rådgivningsfirmaet KPMG skyder sin internationale case competition, KICC, i gang for fjerde gang. Den internationale finale er i år i Brasilien, men først skal der kæmpes lokalt og nationalt om pladserne.

3 gange KPMG-konsulent for en dag
Kampen mellem studerende fra CBS, Aarhus Universitet og Københavns Universitet om en plads i den internationale KICC-finale, der finder sted i begyndelsen af april 2014 i Sao Paolo i Brasilien, er begyndt. Og du kan stadig nå at være med.

Dygtige og talentfulde studerende har de seneste år været med i KPMG International Case Competition, KICC. Den rådgivningsorienterede konkurrence er arrangeret ud fra et ’KPMG-konsulent for en dag’ koncept. De to sidste finaler 

Tidligere er der blevet dystet om finalepladser i Istanbul, Hongkong og Madrid. I år får det dygtigste hold mulighed for at kæmpe mod studerende fra 25 andre lande i den internationale finale i Sao Paolo i Brasilien.

Først skal deltagerne dog igennem to indledende runder i KICC – først en i Aarhus eller København, og siden en dansk finale i KPMG's nye domicil på Frederiksberg. Ved hver runde vil der deltage 6-8 hold á 4 studerende, og i alt 6 hold vil gå videre til den danske finale.

Kombineret konkurrence, networking og talentjagt
Ud over muligheden for at komme til Brasilien med alt betalt er deltagelsen i KICC en enestående mulighed for at skabe et bredt, først nationalt og siden internationalt netværk blandt ambitiøse studerende, ansatte i KPMG og de danske og internationale erhvervsledere, der vil være dommere i konkurrencen.

I selve konkurrencerne har hvert hold tre timer til at løse en case, der høj grad afspejler de udfordringer og det pres, man som konsulent og rådgiver møder ude i virkeligheden. Her kommer opgaverne ofte pludseligt og med kort tid til at levere og præsentere en løsning, kunden kan bruge.

- De studerende, der tidligere har deltaget i KICC, har fået et unikt indblik i, hvordan vi som rådgivningsvirksomhed arbejder. Og det samme vil være tilfældet for dette års deltagere, som vil få et indtryk af de udfordringer man vil møde, hvis man vælger en karriere som konsulent, fortæller HR-konsulent i KPMG, Mette Grøn og fortsætter:

- Desuden er det en rigtig fin mulighed for at udbygge sit netværk, og KICC giver vigtig erfaring i forhold til senere karrieremuligheder. Tidligere deltagere er faktisk blevet ansat i KPMG efterfølgende, og vi holder bestemt et vågent øje med de dygtigste studerende.

Info 

Vigtige datoer:
Ansøgningsfrist til de to indledende runder: 2. december 2013

Indledende runde i Aarhus: 18. februar 2014

Indledende runde i København/Frederiksberg: 21. februar 2014

Finale i København/Frederiksberg: 7. marts 2014

International finale i Sao Paolo, Brasilien: 31. marts til 7. april 2014

For yderligere information kontakt:
Mette Grøn, HR-Konsulent i KPMG
Telefon: 25 29 33 29
mgroen@kpmg.dk