KPMG nappede lige fem talentfulde EngAGE-studerende

Skrevet af Bjørn Hyldkrog - 25. maj 2012 - 10:510 kommentarer
Fem BSc IB-studerende fra CBS vil løbende gennem deres bacheloruddannelse få til huse her i KPMG's nye domicil, når EngAGE-programmet for alvor går i gang.

Revisions- og rådgivningsfirmaet KPMG er det firma, der med hele fem BSc IB-studerende fra CBS har optaget flest studerende fra det nye EngAGE-program.

Fem KPMG-arbejdspladser og -mentorer til EngAGE-samarbejdet
Hele fem BSc International Business studerende fra CBS bliver efter sommerferien tilknyttet KPMG. Det sker som led i CBS’ nye bachelor-linje EngAGE, der er rettet mod studerende, som ønsker at komme hurtigere igennem deres uddannelse og ud i erhvervslivet allerede efter endt bacheloruddannelse.

EngAGE-forløbet har til formål at give de studerende erhvervserfaring tidligt i forløbet og samtidig give programmets tilknyttede virksomheder mulighed for at lære de studerende at kende som potentielle medarbejdere allerede under uddannelsen. Og af de i alt 22 studerende i det meget intensive EngAGE-program vil næsten en fjerdedel komme under KPMG's vinger. Hver især bliver tilknyttet en afdeling og få en mentor fra KPMG, der har store forventninger til aftalen.

- Vi synes, at det er et rigtigt spændende projekt, og med det her initiativ viser vi forhåbentlig, at man kan få nogle talentfulde studerende hurtigt ud på arbejdsmarkedet. Ofte kan der gå seks år, før em studerende bliver erhvervsaktiv, hvilket har store samfundsmæssige konsekvenser med udsigten til små årgange. Og så støtter vi de studerende i deres faglige udvikling, siger HR Senior Manager i KPMG Jette Ryttergaard.

EngAGE-studerende med høje forventninger og store ambitioner
Det, der karakteriserer EngAGE-programmets studerende, er ambitionen om at være konkurrencedygtige efter en treårig – indrømmet meget intensiv – bacheloruddannelse på et arbejdsmarked, der næsten udelukkende er orienteret mod at ansætte kandidater. De har store forventninger til forløbet og opfatter muligheden for at komme tættere på erhvervslivet, mens de studerer, som en kæmpe fordel for både dem selv og deres potentielle fremtidige arbejdspladser.

- Jeg forventer at få en bedre forståelse for, hvad der forventes af mig som ansat i en konsulentvirksomhed, blive bedre til at løse opgaver og få en bedre fornemmelse for, hvilke kvaliteter der er vigtige i et job, siger Sophie Tunstall, som er en af de studerende, der er tilknyttet KPMG.

- Jeg forventer, at EngAGE vil forbedre hele læringsprocessen og i højere grad give mig både akademiske og praktiske færdigheder, der for alvor kan skabe værdi i erhvervsmæssige sammenhæng. Jeg valgte KPMG over organisationer som Mærsk, Google og Carlsberg, fordi jeg tror på, at de vil tilbyde mig den stejleste læringskurve, fortæller Kasper Bertel Andersen, der fik et utroligt godt indtryk af KPMG til frokostmødet hos virksomheden før ansøgningsprocessen.

KPMG er kåret som verdens næstbedste arbejdsgiver efter Google.