KPMG vil udnytte nyt naboskab til CBS

Skrevet af Bjørn Hyldkrog - Foto: ukendt - 12. december 2011 - 10:090 kommentarer
KPMG's nye domicil ved Flintholm Station er 34.000 kvadratmeter stort og har i alt plads til 1.700 medarbejdere. Bygningen har form som et trekløver, men i første omgang lejes det ene "blad" ud. I stueetagen vil der være butikker.

Fredag den 9. december indtog revisions- og rådgivningsfirmaet KPMG sit nye store domicil ved Flintholm Station på Frederiksberg – blot et til tre stop med Metroen fra CBS. Dermed får knap 800 rådgivere, revisorer, studerende og studentermedarbejdere deres gang i det nyskabende byggeri på 34.000 kvadratmeter.

Storaftager af kandidater og studentermedhjælpere rykker tættere på
Fredag den 9. december flyttede knap 800 medarbejdere fra KPMG ind i deres nye ’hjem’, efter revisions- og rådgivningsfirmaet KPMG’s nye domicil ved Flintholmen Station blev klar til brug. Dermed fik en lang række HD-studerende, cand.merc.aud.-studerende og studentermedarbejdere fra CBS ny arbejdsplads og nemmere ved at komme frem og tilbage mellem arbejdet og studiet.

KPMG's nye hus ligger nu blot et stop med Metroen fra Copenhagen Business School's bygning i Dalgas Have og tre stop fra Solbjerg Plads og er dermed blevet en del af den såkaldte ’Brain-Line’, der blandt andet går forbi Københavns Universitet, IT-Universitet, CBS og nu videre ud til KPMG.

- Vi glæder os alle sammen til at flytte ind i de nye omgivelser. Vi har ambitiøse mål for vores vækst på især vores rådgivningsforretning, og det vil den nye bygning skabe de optimale rammer for. Derfor regner vi også med, at vi i fremtiden vil fylde endnu mere i det nye hus. Så der vil uden tvivl være studerende fra CBS, der i fremtiden vil få deres arbejdsplads her ved Flintholmen, siger Jette Ryttergaard, HR Senior Manager i KPMG.

Studierelevante arrangementer en nærliggende tanke
Jette Ryttergaard påpeger desuden, at det ikke er utænkeligt, at nye faciliteter også vil blive brugt til arrangementer, der kunne være relevante for studerende.

- Vi vil meget gerne styrke vores samarbejde med CBS, de studerende og de forskellige studenterorganisationer, der findes. Så hvis der eventuelt. skulle dukke arrangementer op, hvor emnet og set-up'et gør, at det kunne være interessant for os at lægge hus til, vil vi da bestemt have det med i vores overvejelser, siger Jette Ryttergaard.