Udvekslingsstuderende overfaldet efter semesterstartsfest

Skrevet af Jørn AlbertusJesper Kock - Foto: Jørn Albertus - 5. september 2014 - 13:160 kommentarer
Græsarealet mellem solbjerg Plads og Kilen var indtil kl. 9 i morges afspærret, så politiets teknikere kunne sikre spor i sagen.

Politiet har her til morgen anholdt flere mænd efter mulig voldtægt i området mellem Solbjerg Plads og Kilen. 

Klokken 4 i morges observerede en oprydder ifølge BT et optrin eller et overfald på en kvinde på græsplænen bag Solbjerg Plads.

- Han bemærker et optrin på græsplænen. Han ser noget, som han synes, ser ud som en kvinde, der bliver overfaldet mod sin vilje. Han råber dem an, man så begynder de at løbe, fortæller den centrale efterforskningsleder fra Københavns Politi, Henrik Vedel, til bt.dk og fortsætter:

- Så bliver han endnu mere mistænksom og løber efter dem. Det lykkedes ham at løbe den ene op og tilbageholde ham, indtil vi når frem.

Manden der foretog den civile anholdelse, er en del af det oprydningsteam, der var i gang med at afmontere de udendørs faciliteter efter semesterstartsfesten.

CBS forsøger at komme i kontakt med kvinden

Efterfølgende har politiet anholdt yderligere en mand. Ifølge BT mener politiet, at kvinden, der skulle være 20 år, er blevet voldtaget af en gruppe østeuropæiske mænd, som samlede flasker ved festen.

CBS’ kommunikationschef Patrick Gram fortæller, at kvinden er udvekslingsstuderende på CBS, og hun var på vej hjem fra semesterstartsfesten.

- Vi gør, hvad vi kan for kvinden. Vi forsøger at få kontakt med hende, og vi kontakter også hendes medstuderende for at holde dem opdateret om situationen. 

Ifølge Ekstrabladet er kvinden meget chokeret over hændelsen, og det har endnu ikke været muligt for politiet at afhøre hende.