LGBT-netværk tager temperaturen på CBS' diversitet

Skrevet af Jannick Friis Christensen - Foto: Thomas Flensted-Jensen - 8. september 2015 - 13:050 kommentarer
Mangfoldighed og inklusion er vigtigt for og på CBS. Billedet stammer fra Diversity Day tidligere i år.

LGBT’ere i dansk erhvervsliv inviterer til netværksmøde, hvor du blandt andet kan blive klogere på CBS’ politik og udfordringer på mangfoldighedsområdet, og på hvordan danske virksomheder arbejder med diversitet og inklusion.

Danish LGBT Business Network har til formål at give danske LGBT (engelsk for lesbian, gay, bisexual og transgender) forretningsfolk mulighed for at netværke på tværs af brancher, industri og organisationer.

De over 400 medlemmer mødes flere gange årligt for blandt andet at dele erfaringer om arbejdet med mangfoldighed og inklusion.

Næste gang de stikker hovederne sammen er på CBS, og alle med interesse i emnet er inviteret til at komme og give deres besyv med.

Rektor byder velkommen

Netværksmødet finder sted fredag den 25. september fra kl. 16:30 til 18:30 i lokale Ks54 i Kilen.

Her vil rektor Per Holten-Andersen benytte lejligheden til at gøre status for CBS’ indsats på mangfoldighedsområdet. Han har tidligere i direktionens faste klumme skrevet om vigtigheden af diversitet.

På programmet er også studieleder Annette Risberg, som fortæller om, hvad CBS underviser studerende i, når det gælder diversitet efterfulgt af lektor Lynn Roseberry, der skildrer danske virksomheders forskelligartede måder at arbejde med mangfoldighed og inklusion på.

Det er gratis at deltage. Grundet et begrænset antal pladser, skal du dog tilmelde dig på gugr.ikl@cbs.dk og senest den 15. september. Du kan læse hele programmet her.