Løs en case for Novozymes i Malaysia til påske

Skrevet af Rannvá ClementsenBjørn Hyldkrog - Foto: DBI Djøf - 31. oktober 2013 - 12:160 kommentarer
Petronas Towers i Kuala Lumpur, mamaysia.

Målet for Djøf, BCG og Novozymes’ årlige case competition-rejse til udlandet, ’Doing Business In…’, er i år Malaysia. Den faglige udflugt løber af stablen i påsken 2014, og rekrutteringen af dygtige, ambitiøse og eventyrlystne studerende sker netop nu.

Doing Business in Malaysia 2014
Doing Business In (DBI) er Djøfs årlige case competition i samarbejde med to af erhvervslivets sværvægtere, The Boston Consulting Group og Novozymes. I 2014 er destinationen Malaysia og Singapore.

Til konkurrencen vil der blive håndplukket 30 topstuderende fra universiteter hele landet. De skal så rejse to uger til Sydøstasien i påsken 2014, hvor de vil blive udsat for store faglige udfordringer og kulturelle oplevelser.

Under turen vil deltagerne stifte et godt kendskab til ikke blot de to medvirkende firmaer, men også den lokale forretningskultur i Sydøstasien. The Boston Consulting Group vil træne deltagerne i konkret problemløsning, og turen afsluttes med en 24 timers case konkurrence baseret på nogle af Novozymes aktuelle markedsudfordringer.

Typisk meget noget for CBS-studerende
De studerende, der deltagere på turen, skal være medlemmer af Djøf. Tidligere år har CBS’ studerende domineret ansøgerfeltet. Den samlede deltagerskare rekrutteres dog blandt studerende på økonomi, politik, jura og ingenøruddannelser, så der bliver sikret tværfaglige løsningsmuligheder til den afsluttende case.

DBI retter sig primært til kandidatstuderende, men bachelorstuderende på sidste del med en godt formuleret motiveret ansøgning opfordres også til at søge.

Det er 9. gang, DBI arrangeres. Tidligere år er turen gået til destinationer som Kina, Indien og Brasilien, og DBI 2014 bygger videre på en solid tradition af dygtige deltagere og besøg til eksotiske markeder.

Mere information
Hvis du har ambitionerne i orden, kan du blive en del af DBI i 2014.

Mere information om ansøgningsprocedure kan læses på Djøfs hjemmeside, og du kan holde dig løbende opdateret på DBIs Facebookside. Der afholdes informationsmøder rundt omkring i landet:

31. oktober 2013, kl. 17:30, Copenhagen Business School, Lokale S216