Lyt med når CBS Radio fremover sender HVER tirsdag

Skrevet af Jannick Friis Christensen - Foto: CBS Radio - 27. januar 2014 - 13:460 kommentarer

Værterne på CBS Radio gik tirsdag den 21. januar i luften med årets første udsendelse, hvor de ikke bare løftede sløret for et spændende år 2014, men også røbede, at radioen som noget nyt fremover er i æteren fast hver tirsdag.

CBS radio tilbage med vinter-special
Folkene bag CBS Radio er vendt stærkt tilbage efter en – synes de selv – alt for lang pause over jul og nytår. Forårssemesterets første udsendelse gik i luften tirsdag i sidste uge med en vinter-special, der bød på hele tre timer med et sprængfyldt program og godt selskab.

Blandt gæsterne var en tidligere CBS-studerende, Michael Rude Moncur, som er medudvikler af Zerved – en smartphone app for folk der hader at stå i kø.

I radioprogrammet fortalte han nærmere om, hvordan app’en kan bruges som betalingsplatform på blandt andet DTU’s fredagsbar, og han luftede samtidig et ønske om at indgå samarbejde med Nexus på CBS.

Formandsskabet for MarketingLab besøgte også årets første radioudsendelse for en snak om kommende events og kurser, hvor CBS-studerende gratis kan deltage.

Også Camille Robertsen, stifter af Ung Ret, lagde vejen forbi studiet for at berette om de problemer, unge mellem 16-30 år oftest kommer med, når de søger den gratis juridiske rådgivning fra Ung Ret.

I æteren fast HVER tirsdag fremover
Som den store finale kunne CBS Radio afsløre, at de nu er i æteren fast hver tirsdag og som altid kan man lytte med enten på 95,5 FM eller ved at streame via Universitetsradioen.

Næste program er tirsdag den 4. februar klokken 11:00, hvor der både er Case Competition og CBS Talks på menuen.

Havde du ikke mulighed for at lytte med, eller ønsker du blot et genhør med årets første program fra CBS-radioen, kan du lytte til den her.