MarketingLab-event: Branding for Entrepreneurs

Skrevet af Sophie Louise Andersen, MarketingLab - 30. april 2015 - 9:400 kommentarer

Går du med en drøm om at blive iværksætter? Ved du, hvad der skal til for at etablere et brand?

MarketingLab sætter den 7. Maj fokus på netop dette til ved arrangementet ”Branding for Entrepreneurs” i Ovnhallen i samarbejde med Copenhagen School of Entreprenuership.

Til eventet vil du møde tre succesfulde startups, som hver har deres perspektiv på branding, så du kan få inspiration og viden til dit eget iværksættereventyr. Rec Watches, HeartReacher og Roccamore kommer og fortæller om deres udfordringer og erfaringer omkring branding.  

Eventet starter med, at Mads Faurholt-­‐Jørgensen fortæller om sit Hong Kong‐baserede investeringsfirma Nova Founders Capital.

Mads startede Nova Founders Capital i 2010 med partneren Raphael Strauch, og de har siden investeret i mere end 300 entreprenører, især fra it-­‐branchen.  

Nova Founders Capital er selv blevet et emne for investorer og siden 2014 er der samlet blevet investeret 90 mio. dollars i firmaet. Mads ved derfor en del om, hvad der skal til for at fange investorernes interesse!  

Rec Watches fangede investorenes interesse med deres ure, som kombinerer passion for klassiske biler og lækkert design. Urene er fremstillet ved genbrug af de biler, som designet er inspireret af.  

Det er dog ikke alle idéer, som investorer kan se potentialet i, og derfor er HeartReacher klar til fortælle om, hvordan du financierer din startup med crowdfunding. De ved, hvordan du markedsfører din idé til the crowd ved at skille dig ud og være unik.

Måske er din idé så sensationel, at medierne ikke kan holde sig væk. At fange mediernes opmærksomhed med et produkt er noget som Roccamore kender til. De har opfyldt mange kvinders drøm om højhælede sko, der ikke gør ondt at gå i.  

”Branding for Entrepreneurs” er et event, som du bestemt ikke vil gå glip af!

Sæt kryds i kalenderen den 7. Maj kl. 16:30 og skynd dig, at melde dig til her http://goo.gl/DHs8tY

Læs også om arrangementet på Facebook.