Mød dit match effektivt med ny dating-app

Skrevet af - 11. maj 2016 - 10:090 kommentarer
Med Krown-appen kan du komme lige til sagen med emnet for din kurtiseren.

Krown hjælper dig med at komme til sagen med din match, så I hurtigt kan mødes ved en fest, på et diskotek eller ved en anden event i stedet for at spilde tiden med dating-smalltalk og -pludder over nettet.

Kender du det? Du har downloadet den nyeste dating-app og nu - efter at have brugt de sidste 40 minutter på nøje at udvælge dine bedste billeder fra telefonhukommelsen - begynder du at få dine første matches i hus.

Perfekt! Eller…

Nu skal bare lige bruge de næste mange dage på vittig smalltalk og kvikke kommentarer, før en af jer tør komme med det skamløse forslag om at mødes over en uskyldig kop kaffe.

Tager det for lang tid og i din optik eller er det for akavet? Så skulle du måske overveje at kigge på den nye app Krown, der skipper den virtuelle snak og forsøger at gøre online-dating til en smidig effektiv proces.

Spildt tid online

Det hele startede i juni 2015. På en solskinsdag sad CBS-studerende Anders Teglgaard udenfor Columbia University med nogle venner og diskuterede, hvorfor de skulle spilde så meget dating-tid online, i stedet for at være ude og have det sjovt.

Den spæde idé til en app, der netop skulle fjerne smalltalken fra nettet og i stedet bringe den ud i den virkelige verden, var hermed født.

Med hjælp fra nogle professorer fra Columbia University tog det fart. Allerede i slutningen af oktober startede udviklingen af app’en, og den blev herefter testet blandt studerende på det amerikanske universitet med stor succes, hvilket gav stifteren mod på at få app’en ud på det danske marked det danske marked.

Den 16 april blev Krown lanceret i Danmark med fest og dans på Hive.

- Fordelen ved Krown er, at det gør stævnemødet mere naturligt. App’en gør op med de akavede møder og samtaler, fordi man netop mødes over en fælles interesse, fastslår Anders Teglgaard, stifter af Krown.

Delte begivenheder

Rent lavpraktisk fungerer det på den måde, at du logger på via din Facebook-profil og således linker din personlige Krown-profil til den på meget samme måde som med app’en Tinder.

Du kan nu swipe gennem folk, der deltager i de samme events som du, og kan like og matche med andre på baggrund af det. I har selvfølgelig mulighed for at chatte sammen via app’en, men ellers er vejen allerede lagt for, at I ganske naturligt kan mødes til den begivenhed, I begge alligevel skulle have deltaget i.

Hvis det første, lidt tilfældige og forhåbentlig ikke alt for akavede møde går godt, har du desuden mulighed for at se, hvilke fremtidige begivenheder dit match ellers skal deltage i. Og med få klik er andet møde sikret.

Best of both worlds

- Med Krown tager du det bedste fra den digitale dating-verden og kombinerer det med at mødes i naturlige omgivelser. Og så lyder det også langt bedre, at I mødtes til en fest end via en dating-app, forklarer Anders Teglgaard.

For at gøre konceptet mere sikkert lover teamet bag Krown også, at enhver anmeldelse af en bruger vil blive tjekket op på og fulgt til dørs, så man ikke skal være bange for at mødes med sine nye matches.

Du kan læse mere om Krown på www.krownapp.com og hente app’en gratis i Apples App Store. Krown er endnu ikke tilgængeligt til andre smartphones end iPhone.

BilagStørrelse
Image icon krown_appa.png360,41 KB