Netværk dig til en studiebolig

Skrevet af Mia Mathilde Hansen - Foto: Syda Productions | Dreamstime.com - 22. september 2014 - 12:590 kommentarer
Det kan være svært at finde en bolig i Københavnsområdet som ny studerende, men måske kan du få hjælp til det ved at gå til studienetværkscafé på torsdag.

Hvis du er boligsøgende CBS- studerende kan du forsøge at netværke dig til en ny studiebolig, finde en roommate eller blot få gode fif til effektiv boligsøgning ved bolignetværkscafeen den 25. september kl. 18.

Nye studerende står boligløse

Hvert år påbegynder tusindevis af studerende landet over et nyt og spændende studie, men desværre må mange begynde på studierne uden at have et sted at bo.

Manglen på studieboliger er ikke blevet mindre i år, hvor der endnu engang har været rekordoptag på de videregående uddannelser

Folkene bag findroommate.dk vil gerne gøre deres for at hjælpe boligsøgende studerende og har sat sig for at arrangere en bolignetværkscafe for studerende i Københavnsområdet.

Brug dit netværk

De mener, at man som med så mange andre ting, skal være bedre til at bruge sit netværk i jagten på en bolig.

- Det kan være enormt svært at håndtere nyt studie, opgaver, nye studiekammerater og det at stå på egne ben, hvis man bor på sofaer hos venner som en anden nomade. Derfor vil vi gerne hjælpe de unge med at blive klædt bedre på til boligjagten, forklarer Kristian Matthes ejer og grundlægger af boligsitet Findroommate.dk.

Målet med bolignetværkscaféen er at give de studerende nye veje og værktøjer til at finde studieboligen, klæde dem bedre på til at finde den bolig de søger, samt give dem muligheden for at finde en roommate, på tværs af studier og interesser som man kan dele boligsøgningen med.

Få tips og tricks

Francis Pony i Klosterstræde 23 lægger lokaler til det gratis arrangement torsdag aften kl.18, og udover at netværke med andre studerende i samme situation, kan du også få tips og tricks til studieboligsøgningen.

Er du boligsøgende og lyder arrangementet som noget for dig, så kræver det blot en tilmelding via Facebook.

Skulle du være udlejer og er konceptet noget som fanger din interesse, så læs mere på www.findroommate.dk, og for yderligere info kan Kristian Matthes fra findroommate.dk kontaktes på tlf.: 2680 2135, kristian@findroommate.dk eller Christina Skaaning fra targetPR på tlf.: 2944 0182, csk@targetpr.dk.