Nødplanen for Graduate House holdt hele vejen

Skrevet af Bjørn Hyldkrog - Foto: Jørn Albertus - 26. februar 2015 - 14:240 kommentarer
Det bliver først efter påske, det nye Graduate House kan tages i brug.

Den skemalagte undervisning på kandidatuddannelserne, der skulle være startet op i Graduate House i begyndelsen af marts, er blevet lagt om, og de reviderede skemaer er klar. CBS’ rettidige omhu gjorde, at der kun sker meget få ændringer i tidspunkter.

Medarbejderne i CBS’ Lokaleadministration kunne onsdag, kun et døgn efter udmeldingen om, at Graduate House først kunne tages i brug efter påske og ikke som planlagt i begyndelsen af marts, sætte punktum for opgaven med at rykke rundt i skemaerne.

I alt 285 undervisningsaktiviteter for mere end 1000 studerende og cirka 70 undervisere skulle flyttes, og det blev de så. I kun 11 tilfælde var det nødvendigt at flytte tidspunktet for undervisningen til senere samme dag, og i kun 3 blev det nødvendigt at rykke til en anden ugedag.

For de 271 aktiviteter gælder det, at de ligger på samme tidspunkt samme dag, men selvfølgelig i et andet lokale på CBS eller i Falkonér Bio, fortæller afdelingslederen for Lokale- og Konferenceservice på CBS’ intranet, CBSshare.

Nu skal underviserne lige med på råd

Det reviderede skema vil gælde frem til og med onsdag den 1. april og er tilgængeligt for berørte undervisere via ”Vis skema” på e-Campus og ”Calendar”.

Nu udestår, at underviserne tjekker deres reviderede skema.

- Vi håber, at meget få har brug for at få ændret i deres skema igen. Hvis særlige forhold gør, at en underviser skal have flyttet rundt i sit nye skema, skal det på plads i morgen torsdag, siger afdelingslederen.

Når de sidste detaljer er på plads på fredag vil Lokale- og Konferenceservice sammen med Cand.merc.-administrationen sende en mail ud til de studerende om, at deres skema nu er klar, så de kan tjekke det.

Rettidig omhu fortjener anerkendelse

- Det er en rigtig ærgerlig situation, som er til ulejlighed for mange. Vi har forsøgt at mindske generne for alle berørte, og den kæmpe indsats, som administrationen yder for at løse opgaven, er en god start, siger universitetsdirektør Peter Jonasson Pedersen og understreger:

- Det skal der lyde stor ros for. Samtidig har undervisere og institutter været yderst fleksible, og det er med til at løse den svære situation, vi er blevet sat i.

Også fra CBS OBSERVER skal der lyde ros – til både CBS’ for rettidig omhu ved at have en nødplan klar, der må siges at have bestået sin ildprøve med glans, og til medarbejderne i Lokale- og Konferenceservice for deres store indsats.