Nu kan du oprette din egen, personlige CBS-jobprofil

Skrevet af Naima Yasin Abdi - Foto: Get4net | Dreamstime.com - 16. januar 2012 - 16:510 kommentarer
Nu gør CBS Career Center det nemmere at søge job.

CBS Career Center går i dag i luften med en ny jobportal, CBS CareerGate. Her vil CBS’ danske og udenlandske studerende ikke blot kunne søge i ledige jobs, men også oprette deres egen personlige profil med særlige kompetenceområder, så mulige arbejdsgivere også kan søge i dem.

Ny CBS Career Center jobportal ’goes international’
I dag slår CBS Career Center op for deres nye job-portal for studerende, CBS CareerGate. Stillingsopslagene på portalen bliver hentet direkte fra virksomhedernes egne hjemmesider, og der vil være både en dansk og engelsk udgave.

Den nye jobportal vil indeholde både stillingsopslag samt internships, og får dermed et noget mere internationalt fokus end dets forgænger. Udenlandske studerende, der leger med ideen om at finde arbejde både i og udenfor Danmark med udgangspunkt i deres studier på CBS, har nu også mulighed for at finde job opslag der har specifikt interesse for dem. Og de danske studerende har mulighed for at finde job i udlandet.

Ideen er udviklet som bachelorprojekt på CBS
Men de potentielle arbejdsgivere vil også kunne finde dem. Som noget helt nyt kan de studerende oprette en jobsøger-profil, nogenlunde som man kender det fra det professionelle online-netværk, LinkedIn. Ideen om skabe sit eget profil er nemlig hentet fra de sociale medier, hvor det er muligt at specificere de fagområder, der har særlig interesse.

Med denne tilgang har virksomhederne også mulighed for at målrette kommunikationen i forhold til de studerende og eksponere sig overfor de relevante målgrupper.

Stifterne af Graduateland ApS, der står bag jobportalens koncept, er CBS-alumner. Forretningsideen er rent faktisk deres bachelorprojekt. De følte, at CBS manglede et sted, hvor både CBS’ danske og udenlandske studerende kunne både profilere sig og få et samlet overblik over de jobopslag som kunne være interessante for CBS studerende. Her kan du læse en artikel om Graduateland, der blev skrevet for ca. et år siden.

Opstartsperiode, med hvad der kan ske, forude
Projektleder Line Ahlstrand fra CBS Career Center fortæller, at CBS er det første universitet i Danmark, som lancerer en fremtidssikret jobportal for de studerende med et stærkt internationalt fokus:

- Det er vi rigtig stolte over. Nu er det op til studerende og virksomheder aktivt at benytte portalen, så CareerGate bliver det foretrukne mødested for begge parter, er hendes udmelding.

Det skal her understreges, at CBS CareerGate er spritny, så man kan sikkert forvente at falde over små udfordringer her i opstarten. CBS OBSERVER’s nye webside og nyhedsbrev har for eksempel snart været oppe at køre i to uger, og der tilrettes og justeres stadig på livet løs bag sitets forside.

For yderligere information, kontakt CBS Career Center – selve jobportalen findes på http://www.careergate.cbs.dk.