Pas på tyvene

Skrevet af Jørn Albertus - Foto: Rie Neuchs - 28. oktober 2011 - 10:290 kommentarer
Du skal ikke vende ryggen til dine ejendele eller forlade dem, mens du sidder et eller andet sted på campus. Tyvene er på spil. Modelfoto.

Der har været flere tilfælde af tyverier på campus i den seneste tid. Ofrene har fået stjålet bærbare pc’er, tasker, punge og en enkelt iPhone.

Du skal generelt passe på dine ting, hvad enten du er ansat eller studerende, men lige i denne tid skal du passe ekstra på, for der er tyve på spil i flere af CBS’ bygninger.

Studerende fik stjålet ejendele på Solbjerg Plads
Både mandag og tirsdag fik campus desken på Solbjerg Plads i løbet af et par timer flere henvendelser fra studerende, der havde fået stjålet punge og en enkelt iPhone fra deres tasker, mens de sad i kantinen eller på biblioteket, fortæller Louise Dige Fawcett fra campus desken.

Også besøg på Howitzvej

Men tyverierne går ikke kun ud over de studerende. Forleden var tyve også på besøg hos Koncernøkonomi på Howitzvej. Mens der var afdelingsmøde i den ene ende af gangen, var tyve på spil i den anden ende, hvor de stjal tasker, punge og bærbare computere.

Lås og pas på dit shit
CBS’ sikkerhedsinspektør Lars Bergø er klar i mælet i sin opfordring til at alle om at passe på deres sager. Til medarbejderne er opfordringen:

- Lås altid kontoret når du forlader det - og lås dine ejendele væk i en skuffe eller i et skab, siger han med eftertryk og tilføjer især henvendt til de studerende:

- Du skal ikke bare forlade dine ejendele ved et bord i kantinen, biblioteket eller andetsteds, medmindre der er nogen andre, der passer ordentligt på dem, mens du er væk.

Meld ind om tyverier
Lars Bergø forsøger at få overblik over, hvor mange tyverier, der egentlig er i CBS’ bygninger og få udarbejdet noget statistik på det, og opfordrer derfor alle til at melde ind til ham, hvis de får stjålet noget, mens de er på CBS. Du kan også henvende dig i campus deskene i de enkelte bygninger.

Politiet skal også have besked
Det vil også være fornuftigt af dig, at melde tyverier på campus til politiet, dette både for, at du skal have mulighed for at få penge fra din forsikring, hvis det er muligt, men også for at politiet skal vide, at der er tyverier på campus.

 

Relaterede artikler