Pissup besøger radioen

Skrevet af Josephine Worm Andersson - 24. oktober 2013 - 7:370 kommentarer

Pistoler, piger og pilsnere! Gazelle-pris-vindende Pissup rejser var i tirsdags forbi studiet til en snak om deres vilde drengerøvsture. CBS Radio mangler vært og tekniker.

Der bliver ikke lagt låg på testosteronen når den står på rejser og weekender arrangeret af Pissup. Rejseselskabet vandt for nylig Børsens Gazelle pris  og sidste år CSE’s Best of the Best-iværksætterpris i 2012, så måske der noget om snakken når drengene fra Pissup varmt anbefaler, at mænd, der kalder sig herrer deltager i rejsefestlighederne.

Går du med en lille drøm i maven om at lave radio?
CBS Radio søger i øjeblikket en engageret mandlig vært og en teknikker med styr på musikken!

Hvis det lyder som noget for dig, så send os en mail på cbsradio@cbsstudents.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvorfor du gerne vil lave radio, samt et par idéer til noget du synes der kunne være spændende at få med i radioen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

På tirsdag den 29 oktober kl. 11 er vi klar til endnu en gang radio. Vi får besøg fra de bomstærke CBS SPORT X-FIT, som vil gøre os klogere på hvad man kan opleve i kælderen på Solbjerg Plads.

Der er derfor ikke andet for end at udføre følgende ritual: Grib den mest behagelige stol du kan få fat i, slå lyttebøfferne ud og tun ind på CBS Radio 95,5 FM / stream via www.universitetsradioen.dk.