PwC udfordrer kandidater i jagten på drømmejobbet

Skrevet af Naima Yasin Abdi - Foto: PwC - 21. januar 2013 - 16:390 kommentarer
Billede fra sidste års PwC Challenge.

Betragter du dig selv som en dygtig kandidatstuderende, der tænder på tværfaglighed, teamwork og højt tempo. Overvejer du en karriere inden for revision og konsulentvirksomhed? Så meld dig til Challenge 2013 hos PwC.

PwC-konkurrence – konsulent for en dag
PwC Challenge 2013 har i sinde at udfordre de deltagende studerendes faglighed, udvide deres netværk og booste deres CV’et. Det betyder, at deltagelse i konkurrencen kan føre direkte videre til deres første arbejdsdag, da PwC altid finder drømmestillingen til de dygtigste studerende.

Ligesom i virkelighedens konsulentverden skal deltagerne i PwC Challenge 2013 arbejde i et tværfagligt team, selv opsøge viden til at løse deres case, og selv disponere deres tidsforbrug overfor informationsmængden.

Undervejs gennem dagen bliver det muligt for de konkurrerende studerende at komme i kontakt med CEO og CFO fra den pågældende case-virksomhed, ligesom der vil stå PwC-konsulenter klar til at yde ekstra assistance.

Har du profilen, tag udfordringen op
PwC Challenge 2013 vil byde på både gode netværksmuligheder og en dag, som alle deltagerne kan runde af med at nyde hinandens selskab under en gourmetmiddag.

Alt i alt venter ikke bare en fokuseret og relevant faglig og social oplevelse, men også en oplagt mulighed for at udvide sit CV og en chance for at lære PwC bedre at kende. Og så kunne det jo være, at man endte med at blive en af de deltagere, PwC hvert år ansætter på baggrund af den lille talentjagt.

Info 

PwC Challenge 2012

Tilmeld dig og vis dit værd i fri konkurrence ved en dag med case-konkurrence, networking, præmier og meget mere.

Ansøgningsfrist:  15. marts 2013 - tilmeld dig her.

Case-dag:            11. april 2013

Yderligere spørgsmål til Challenge 2013, kontakt HC Consultant Louise Petersen på telefon 3945 3509 eller 2460 6669.