Rekordstor Career Fair åbner dørene den 4. februar

Skrevet af Mette Krupa, Event Coordinator - CBS Office of External Affairs - 26. januar 2015 - 19:160 kommentarer

Så sker det igen. CBS Career Centre søsætter i starten af februar et Career Fair af hidtil uset størrelse. Danske såvel som internationale virksomheder har udvist enorm interesse for at komme til CBS og møde studerende og alumner.

Career Centret har derfor besluttet at finde ekstra plads på Solbjerg, så du her kan møde intet mindre end 50 relevante virksomheder på årets første CBS Career Fair.

Det kan godt være nervepirrende som studerende, at skulle opsøge jobmarkedet uden at vide, hvor og hvordan man skal begynde. CBS Career Fair er stedet, hvor jobmarkedet kommer til dig, så du som studerende kan få en chance for at stifte bekendtskab og gøre indtryk på dine eventuelt kommende arbejdsgivere. 

På Solbjerg Plads d. 4. februar fra kl. 10:00-16:00 har du muligheden for at få en snak med repræsentanter fra alskens virksomheder, om hvad der forventes af en studerende med lige præcis din profil og få gode råd til, hvad der skal gøres for at få en fod indenfor i netop den branche, du drømmer om.

Men messen er mere end det. Virksomhederne er også til Career Fair fordi de skal rekruttere arbejdskraft, hvilket understreger vigtigheden i at gøre et godt indtryk, hvis du er på jagt efter et studie- eller fuldtidsjob.

Nye og anderledes virksomheder indtager Solbjerg

Årets Career Fair spænder over en lang række forskellige typer virksomheder, så der er noget for enhver interesse. På dagen får du udleveret en brochure, der fortæller dig, hvilke studier de deltagende virksomheder er på jagt efter. Career Centre kan dog allerede nu afsløre, at de mange deltagende virksomheder kommer til at udvise interesse for stort set alle CBS’ uddannelser.

CBS Career Fair er derfor også stedet, hvor du kan blive overrasket over, hvad der i virkeligheden er af perspektiver i din uddannelse. Derfor skal du møde op med et åbent sind og forberede dig på at få udvidet din horisont.

Husk at melde dig til!  

For at du kan få det mest mulige ud af Career Fair d. 4. februar er det et absolut must, at du tilmelder dig messen. Kun med en tilmelding kan du få adgang til gratis professionelt CV foto, CV check fra Career Centres karriererådgivere og Company Presentations, der kommer til at foregå gennem hele dagen.

Som noget nyt til dette års messe vil der også være Career Seminars, der er sat i verden for at udstyre dig med de helt rigtige værktøjer til at få mest muligt ud af interaktionen med virksomhederne.

Så om du er alumne eller studerende, så tag og udnyt den mulighed Career Fair er for at sparke døren ind hos de virksomheder, du synes, er interessante.   

Career Centre byder dig velkommen til CBS Career Fair 2015, d. 4. februar fra kl. 10-16, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg.