Rundrejse-video fra Sydøstasien belønnet med iPad

Skrevet af Bjørn Hyldkrog - Foto: Jan Zimmermann - 28. januar 2013 - 10:330 kommentarer
Grab fra videoen. Klik for at se den.

CBS’ International Office udskrev en foto- og videokonkurrence blandt CBS’ udvekslingsstuderende i udlandet her i efteråret. De to vinderne blandt henholdsvis 62 indsendte fotos og 14 videoer er nu fundet. Vi bringer her den bedste video.

CBS’ International Office’s videokonkurrence
Det internationale Kontor (International Office) på CBS har netop afgjort en foto- og videokonkurrence for CBS studerende, som var på udveksling I efteråret 2012.

Konkurrencen var enkel – hver studerende blev bedt om at indsende deres favoritbillede og/eller video fra deres udvekslingsophold. Vinderne af henholdsvis video- og fotokonkurrencen vandt hver en iPad (32 GB).

Vinderen – en rundrejse-video fra Sydøstasien
Vinderen af videokonkurrencen blev Jan Zimmermann, der studerer MSc. in International Business (IB), som var på udveksling til Thammasat University, Faculty of Commerce & Accountancy i Bangkok, Thailand. (https://www.youtube.com/watch?v=Lax-mpQ3L6U)

Videoen indeholder overvejende optagelser fra Thailand, hvor man får et godt indtryk af den thailandske kultur, men byder også på optagelser fra Vietnam, Laos og Cambodja.

CBS International Office har tænkt sig at gøre foto- og videokonkurrencen til en årligt tilbagevendende begivenhed. Se også de bedste billeder fra fotokonkurrencen.