Sæt dit præg på Københavns fremtid

Skrevet af Lasse Køhler, UIWE - 19. september 2014 - 8:300 kommentarer

Som ung i København kender du sikkert både til byens fantastiske og knap så fantastiske aspekter. Dine erfaringer er guld værd for Københavns Kommune. Copenhagen Future Workshop er din mulighed for at deltage i debatten.

København vokser i disse år – rigtig meget endda.

Hver måned byder København 1.000 nye Københavnere velkommen. Fremskriver man befolkningstilvæksten, betyder det, at byen i år 2025 skal rumme 100.000 flere indbyggere, end det er tilfældet i dag.

Kommuneplanstrategien 2015, der har til formål at fastholde Københavns position som en af verdens bedste byer, er i øjeblikket i støbeskeen.

Det er især den store andel af unge mennesker, der i disse år flytter til byen for at studere eller arbejde, som sætter trumf på befolkningstilvæksten. For at sikre at unge københavneres behov og drømme også tænkes ind i fremtidens København, er der brug for dine input og holdninger.

Copenhagen Future Workshop

Den 25. september inviterer Københavns Kommune i samarbejde med Aalborg Universitet København og kulturdesignbureauet UiWE til en dynamisk eftermiddag, hvor du blandt andet kan høre overborgmester Frank Jensen og førerende eksperters visioner for fremtidens København.

Du får mulighed for sammen med andre ligesindede, at diskutere og udfordre eksperternes visioner og selv komme med dine bud på de bedste rammer for at bo, leve, arbejde og bevæge sig i fremtidens København.

Netværk med andre Københavnere og få slukket tørsten

Efter workshoppen bliver der serveret en let forfriskning,  så du kan slukke tørsten og få snakket med eksperterne og de andre deltagere i mere uformelle omgivelser.

Tilmeld dig Copenhagen Future Workshop og læs mere om programmet her.

Du kan læse mere om kommuneplanstrategien og deltage i debatten online på blivhoert.kk.dk.

Workshoppen finder sted på Aalborg Universitet København, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.

Tidsrum: 15-17

Pris: Gratis