Se gruppebilleder fra julefrokosten

Skrevet af Jørn Albertus - Foto: Jørn Albertus - 17. december 2015 - 12:080 kommentarer
Søde er de disse folk fra External Affairs, der sammen med Finansiering stod bag den festlige julefrokost i fredags. Billedet bliver gentaget i billedhjulet. Her er det bare blikfang.

I fredags var der julefrokost og der blev taget billeder - mange billeder. Se resultaterne i billedhjulet og find dig selv eller dine kollegaer.

50 nogenlunde vellykkede billeder blev det til fra fotosessionen ved julefrokosten i fredags, som tog ca. 1 time og et kvarter. Jeg ved ikke, hvad verdensrekorden i opstillede antal opstillede gruppebilleder er, men jeg fornemmer, at jeg var tæt på og var godt forpustet bagefter.

Jeg tog knap 500 billeder og de 48, du kan se i billedhjulet er de mest vellykkede. To af de kønne motiver ønskede ikke at optræde her i spalterne.

Gruppebilleder er svære at tage, fordi folk lukker øjnene, bevæger sig eller gør noget knap så charmerende med ansigstsmuskulaturen og de fleste på billedet skal jo helst se godt ud. Fotografer som mig kan også fejle og så var den der baggrundsdekoration altså knap tre meter høj, så det er ikke på alle billederne, at jeg har fået skiltet med, så man kan se ved hvilken lejlighed billedet er taget.

Men arbejdet bagefter har været det største. For det første skulle RAW-filerne billedbehandles og så skulle der navne på - i den journalistiske verden vil man have fulde navne på folk, der optræder på billeder.

I skyndingen under optagelserne var der kun mulighed for at notere fornavnene ned og nogen af dem blev stavet forkert. Så jeg måtte på et større detektivarbejde i dels outlook, så jeg kunne finde efternavne - jeg skulle hilse at sige, at der er mange Louise'r og Anja'er på CBS. Bagefter måtte jeg på Google for at finde matchende billeder. Jeg har formentlig lavet et par fejl i den proces og der er nogen, jeg ikke har kunnet finde efternavne på.

Når der var store grupper, opgav vi simpelthen at få skrevet navnene ned og jeg har ikke forsøgt mig, selv om jeg kender nogle af kollegaerne fra IOA og EA.  Hvis du har rettelser eller tilføjelse, så skriv til mig på ja.observer@cbs.dk med navnene fra venstre til højre. 

Note tilbageredigeret fra 2015-12-17 12:08:44 +0100 til 2014-12-17 12:08:44 +0100